Hotel i Taormina

Andromaco Palace Hotel

 
Andromaco Palace Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Andromaco Palace Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Andromaco Palace Hotel ligger i rolige omgivelser ca. 800 meter fra Taorminas centrum, i højderne bag ved byen. Det tager ca. 8-10 minutter at gå ned til centrum.

Det trestjernede hotel råder over reception, morgenmadsrestaurant, restaurant, lille fitness-rum og mødelokale med projektor. Det er let at finde offentlige parkeringspladser ved hotellet, som dog ikke har sin egen parkeringsplads.

Læs mere om Andromaco Palace Hotel

På hotellets terrasse er der et svømmebassin med vandmassage omgivet af liggestole og parasoller. Her kan du slappe af og solbade mellem ture til bl.a. selve Taormina, Gole dell'Alcantara (ca. 20 km), Catania (ca. 60 km) og vulkanen Etna (ca. 60 km til østsiden).

Værelserne er enkelt, men pænt indrettet. De har alle aircondition, telefon, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser. Mod bestilling kan man få værelser med havudsigt. Både i værelserne med og uden havudsigt er der mulighd for en tredje seng og - i få tilfælde - en fjerde seng.

Skjul teksten
 
 
search map