Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hyggeligt og atmosfærefyldt centrum

Taormina er især kendt for sit antikke græske teater, der om sommeren danner ramme om forskellige forestillinger og musikalske begivenheder. Taormina er hyggelig med små charmerende og atmosfærefyldte gader, blomsterklædte balkoner og spændende restauranter og cafeer. Byens charme består især af beliggenheden og de skønne originale bygninger, der præger centrum. Taormina er dejligst om foråret eller efteråret, hvor temperaturerne er behagelige. Men på den anden side finder her mange interessante begivenheder sted om sommeren, og man bør heller ikke glemme, at man aldrig er langt fra havet under et ophold i Taormina.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En populær destination

Taormina er en smuk by, uden tvivl, og ønsker man et internationalt miljø og et højt serviceniveau, så er dette stedet hvor man skal holde ferie. Desværre må man sige, at her dog er lidt for mange souvenir- og smarte mærketøjsbutikker. Sommeren byder på et væld af turister fra nær og fjern, og her kan det være vanskeligt ikke at føle sig en smule "klemt".

Hvis man opholder sig på et af hotellerne langs kysten, skal man være opmærksom på, at jernbanen nogle steder ligger meget tæt ved.

Læs mere om Taormina

Det græske teater

Det mest betydningsfulde monument i Taormina er det antikke græske teater, ikke kun på grund af den kunstneriske og historiske værdi, men også for den enestående position. Det panorama, som herfra kan nydes, bliver kaldt panoramaet par excellence og er noget man må se, når man kommer til Sicilien. Det er det næststørste antikke teater på øen (109 meter i diameter) efter teateret i Siracusa, og blev bygget i den hellenistiske tidsalder i 3. - 2. århundrede f. Kr.. Det blev ombygget og forstørret 300 år efter og af romerne brugt til væddeløb og gladiatorkampe. Teateret har en fin akustik, og i vore dage bliver det om sommeren brugt til teaterforestillinger og koncerter. Romerne opførte endnu to bygningsværker: Odeon, som ligger bagved Sankt Cataldo kirken, og som er en mindre bygning, måske et mødested, og Naumachia, der sammen med teateret er ét af de vigtigste mindesmærker fra romersk tid på Sicilien. Det er et terrasseformet bygningsværk, som beskyttede en ikke længere eksisterende cisterne. Her menes at have været søslag, derefter navnet.
Teateret har en fin akustik, og i vore dage bliver det om sommeren brugt til teaterforestillinger og koncerter. Romerne opførte endnu to bygningsværker: Odeon, som ligger bagved Sankt Cataldo kirken, og er en mindre bygning, måske et mødested, og Naumachia der sammen med teateret er ét af de vigtigste mindesmærker fra romersk tid på Sicilien. Det er et terrasseformet bygningsværk, som beskyttede en ikke længere eksisterende cisterne. Her menes at have været søslag, derefter navnet.

Skjul teksten
 
 
search map