Hotel i Siracusa

Principe di Fitalia Wellness & Spa Hotel

 
Principe di Fitalia Wellness & Spa Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Principe di Fitalia Wellness & Spa Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

For få år siden, var der ikke mange danskere, som lagde vægt på wellness og spa-faciliteter, når de skulle vælge deres feriested, for det var helt andre ting, som var vigtige. Det har dog ændret sig i ekspresfart, og i dag er der heldigvis mange, som gerne står ved, at personlig forkælelse og luksus står højt på ønskelisten. Italienerne derimod har længe sat pris på denne ferieform, så derfor er udvalget af spa-hoteller i Italien stort, og der kommer hele tiden nye til. Principe di Fitalia Wellness & Spa Hotel er netop ét af disse, og tilmed et helt særligt ét af slagsen.

5-stjernet Wellness & Spa i olympisk størrelse

For få år siden fik det velrenomerede og klassiske Hotel Fitalia et moderne søsterhotel, som ligger lige på den modsatte side af vejen, og kun en kort spadseretur fra den private strand. Hele 2.000 m2 fylder det imponerende wellness og spa-center, så det er lige før vi taler om en "olympisk" rekord. Her kan du få opfyldt dine vildeste drømme inden for begge kategorier, og hvis faciliteter som spa, sauna, tyrkisk bad, kneip, hammam, ayurveda, massage med honning, chokolade eller varme sten, skønhedsbehandlinger, indendørs pool, fitness med technogym og alverdens "maskiner" er det du er på udkig efter, ja så er du kommet til det helt rigtige sted. Der er naturligvis også en stor udendørs pool, hvor du kan nyde tilværelsen under den skønne sommersol, hvis altså ikke du foretrækker at tilbringe tiden på den private strand, på tennisbanen eller på en mountainbike i den smukke natur.

Læs mere om Principe di Fitalia Wellness & Spa Hotel

Kultur og natur

Hvis du kan løsrive dig fra de mange tilbud, eller blot trænger til at opleve noget helt andet, ligger hotellet i et område med masser af spændende muligheder for udflugter både til vands og til lands. Du er tæt på kilometervis af uberørte strande, men også små hyggelige bjerglandsbyer, historiske barok-byer som Noto, Modica, Ragusa og Siracusa, hvor du også finder det gamle græsk-romerske teater og meget mere. Hvis du hører til dem der holder af naturen, er marienparken Plemmirio en udsøgt oplevelse. Her er der alt fra stikkende kaktusser, dværgpalmer, undersøiske huler til skønne badebugte med krystalklart vand.

Uden mad og drikke...

Nu skal det hele naturligvis ikke gå op i motion, for uden mad og drikke, dur helten som bekendt ikke, og god mad og udsøgte vine er en vigtig del af en ferie under sydens sol for mange. Fisk er af naturlige årsager en af restaurantens specialiteter, men generelt er de delikate retter baseret på det traditionelle køkken og med hovedvægt på gode råvarer fra lokalområdet. Restauranten er åben både til morgenmad, frokost og middag, og du kan vælge at indtage dine måltider i restauranten eller ude på terrassen. Du kan vælge mellem ophold som inkluderer morgenmad eller halvpension.

Komfortable værelser med balkon eller terrasse

Hotellet har i alt ca. 30 værelser i forskellige kategorier, som er fordelt i to forskellige bygninger. Værelserne Arabesque og Cocus ligger alle på 1. sal i hovedbygningen med balkon eller terrasse, mens værelserne Corallo Superior ligger i en sidebygning i stueetagen med terrasse. Alle værelser har som minimum telefon, satellit TV, værdiboks, minibar, el-keddel, aircondition, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer, tøfler og badekåber.

Skjul teksten
 
 
search map