Hotel i Siracusa

Panorama Hotel

 
Panorama Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Panorama Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Størstedelen af Siracusas mange seværdigheder er af arkæologisk og/eller historisk art. De vidner alle om den storhed, som byen har haft gennem hele Siciliens lange og meget omskiftelige historie. Det fine historiske centrum på øen Ortigia, er et dejligt sted at ose rundt, shoppe, spise og beundre de barokke og neoklassistiske facader som dominerer bydelen. Det tager ca. 10 minutter at køre fra Hotel Panorama til Ortigia.

Siracusas arkæologiske område, som rummer både et almindeligt teater, et amfiteater og meget mere, ligger blot 800 meter fra hotellet, så her kan du lade bilen stå. Det græske teater (Teatro Greco) er et af de fineste og største af sin slags. Det er hugget direkte ud af klippen. Det er blevet forstørret og ændret flere gange gennem årene, og det er stadig i brug. I maj og juni benyttes det fortsat til græske skuespil, men året rundt afholdes der også koncerter med både klassisk og moderne musik.

Du får meget for pengene

Hos In-Italia har vi valgt at klassificere Hotel Panorama som et praktisk overnatningssted. Atmosfæren er lidt formel, men dog afslappet og hverken hotellets indre eller ydre har meget charme. Det er et komfortabelt hotel og du får meget for pengene, hvilket vil appellere både til forretningsrejsende, men også til arkæologisk interesserede, som ønsker at besøge Siracusa i en dag eller to. Hotellet ligger i et beboelsesområde uden det store udbud af faciliteter.

De to restauranter tilbyder både traditionelle sicilianske retter samt retter fra det internationale køkken. En af restauranterne har en veranda, hvor du kan spise i det fri. Morgenmadsbuffeten tilbyder et fornuftigt udvalg af både salte og søde produkter, og hvis du ønsker en frikslavet cappuccino, siger du det bare til personalet. I baren kan du altid bestille en kop kaffe, og der er åbent til sent på aftenen. Der er en lille have med terrasse, og her kan du bl.a. se nogle af de arkæologiske fund fra området. Det er et fint sted at nyde en forfriskning efter dagens oplevelser. Der er god mulighed for at parkere ved hotellet, og der er wi-fi på hele området.

Læs mere om Panorama Hotel

Lyse klassiske værelser

Hotel Panorama har i alt 49 komfortable værelser som er indrettet i klassisk stil. Alle værelser har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Værelserne på Panorama Hotel

Skjul teksten
 
 
search map