Anmeldelser af Le Residenze Archimede

 
Le Residenze Archimede er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Residenze Archimede er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Residenze Archimede

Læs personlige anmeldelser af Le Residenze Archimede som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Residenze Archimede. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint sted med åbenlyse mangler

Vi var her i uge 27 og vi var der stort set alene. Der var langt fra fyldt og det virkede til tider spøgelsesagtigt. Der var dog rent og pænt og personalet var søde. Lejlighederne var rummelige men i køkkenet var der tydelige mangler der gjorde det næsten umuligt at lave mad der. Poolen var fantastisk og kan bestemt anbefales. Den strand der refereres til og som er tæt på er ikke specielt god men der er lækre strande i nærheden. En bil er et must da stedet ligger et stykke ude på landet.

Siracusa som feriedestination

Le Residenze Archimede
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Residenze Archimede
Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map