Hotel i Siracusa

Le Residenze Archimede

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Le Residenze Archimede ligger ude på landet og tæt på et mindre grønt beboelsesområde. Der er ca. 200 meter til stranden og ca. 10 kilometer til byen Siracusa. Et par kilometer derfra, finder du naturreservatet Plemmirio med det krystalklare vand, små badebugter mellem klipperne, mystiske grotter og et bredt udvalg af aktiviteter. Når du bor på Residenze Archimede anbefaler vi dig at leje bil. Hvis du vil udforske nærområdet, kan du spørge om mulighed for at leje cyker i receptionen.

En fantastisk swimmingpool

Hvis du kommer til Sicilien for at slappe af, er Residenze Archimede det helt rigtige valg. Den spredte bebyggelse danner en rolig og behagelig atmosfære og den store frodige have danner rammen om den fantastiske swimmingpool. Poolen i organisk form er som en lagune med en integreret børnepool. Sol-dækket i mørkt træ, hvor der er solsenge og parasoller ligner mest noget i en brochure fra Maldiverne, så vi må konstatere, at arkitekten har gjort sit job godt. Hvis du har lyst til en tur til stranden er det ganske let. Du tager bare den lille sti ned til stranden, og kort tid efter befinder du dig på den private strand, hvor der også venter dig både solsenge og parasoller. Hvis du ønsker at være aktiv, er der både tennis og bordtennis. For de mindre børn er der et lille legeområde - og glem ikke den store græsplæne.

Læs mere om Le Residenze Archimede

Hvad angår gastronomi er du i gode hænder på Residenze Archimede. En gourmetrestaurant, med stor terrasse, bar og snack bar vil kunne forsyne dig med næsten ethvert ønske. Husk at hils på kokken, han er en festlig og dygtig fyr, der gør en dyd ud af at lave sin mad ordentligt og fra grunden efter sicilianske traditioner. Langt de fleste råvarer er derfor fra Sicilien. Der er naturligvis også barservice ved swimmingpoolen. Morgenbuffeten har et bredt udvalg fra både det søde og det salte køkken. Der er wi-fi på hele området, og på den store parkeringsplads står bilen gratis.

Vælg mellem værelser og lejligheder

Le Residenze Archimede har 51 værelser og lejligheder. Alle er komfortable og elegant indrettet med satellite TV, aircondition, værdiboks, telefon, veranda, gratis wi-fi, minibar samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Lejlighederne har samme faciliteter samt et opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Favorita Relais

Noto, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map