Hotel i Siracusa

I Monasteri Golf Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Historie, elegance og afslapning er det, du finder på dette charmerende golfhotel. Ud over det hyggelige miljø, har du bekvemmeligheder som barer, restauranter, udendørs pool og SPA. Omgivelserne er naturskønne, og i haven finder du blandt andet citrustræer, palmer og oliventræer.

Slap af i et historisk miljø

Det er noget specielt over historiske klostre, specielt i Italien, hvor man forsøger at bevare så meget som muligt af både de originale materialer og den oprindelige sjæl. På I Monasteri Golf Resort kan du nyde alt dette i skøn kombination med alle de bekvemmeligheder, du kan ønske dig på din ferie. Smukke udendørs og indendørs omgivelser giver dig den rigtige fornemmelse. Her er tre barer, der serverer gode drinks af alle typer for dig og et loungerum samt en terrasse, hvor du kan nyde disse. Restauranten serverer sicilianske, kulinariske retter og har et bredt udvalg af vine, specielt fra regionen.

Varier dine dage

Sicilien har meget at tilbyde, ikke bare kulturelt, men også når det gælder sol- og bademuligheder. Når du får lyst til at få lidt sol på næsen, kan du enten blive "hjemme" og nyde hotellets udendørs pool, eller du kan sætte dig i bilen og køre 20 min. (ca. 12 km.) mod syd til du kommer frem til havet og strandene. Er du mere til opvarmet jacuzzi kan du besøge hotellets SPA (mod betaling) hvor du kan bestille forskellige behandlinger.

Når du får lyst til at være mere aktiv, kan du enten tage på skønne gåture i området eller spille golf. På hotellet findes der nemlig en 18-huls bane, par 71, som er designet af David Mezzacane og Vicenzo Mazzacane. Du kan også tage til nogle af de nærliggende byer, som for eksempel Floridia (ca. 5 km. væk) hvor du finder barer, restauranter og butikker af forskellig art. Siracusa er et must, og du bør også besøge Ragusa, Modica og Noto, for bare at nævne nogle stykker.

Lidt som kan være godt at vide om I Monasteri Golf Resort

Hotellet er et populært sted, og her holdes af og til konferencer og andre begivenheder. For dig, som er interesseret i at spille golf, kan det være godt at vide, at her findes et club house og en pro shop. Glem ikke at registrere dig på kontoret inden du begynder at spille, hvor du også får al den information, du behøver, om regler, priser og tider.

Værelserne er lyse og fine

Der er flere værelsestyper på hotellet, som har 102 værelser i alt. Vi kan tilbyde dig Classicværelser og Superiorværelser. Alle er lyse og komfortable, og udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, pengeboks og hårtørrer.

Læs mere om I Monasteri Golf Resort

Læs om værelserne på I Monasteri Golf Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map