Anmeldelser af Hotel Gutkowski

 
Hotel Gutkowski er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Gutkowski er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Gutkowski

Læs personlige anmeldelser af Hotel Gutkowski som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Gutkowski. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Signe og familie fra København boede på Hotel Gutkowski i Siracusa fra d. 7. til d. 17. juni 2005.

Hej, ja så er vi kommet hjem, og under alt forventning, vi har været så glade for at bo på Gutkowski.Vi fik det bedste værelse med en kanon terasse, Malin i receptionen, er svensk, og en utrolig dejlig og sød, hjælpsom pige. Vi kunne sagtens ha brugt 10 dage mere, men så må vi bare tage afsted igen næste år. Området er fantastisk, jeg var alene med min lille dreng, og vi hyggede os, og var tæt på alt. Busserne til stranden, som er offentligt, skal man dog være lidt opmærksom på, da de ikke altid kører, og man bliver heller ikke altid hentet, så leje af bil er den bedste mulighed.Men helt fantastisk, og tak for god service hos jer, specielt Claus..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Anne og Henrik fra Frederiksberg boede på Hotel Gutkowski i Siracusa fra d. 25. september til d. 2. oktober 2004.

Min kæreste og jeg bookede hotel i Siracusa på Sicilien gennem In-Italia. Oprindeligt ville vi helst finde en lejlighed, for at kunne bo lidt billigere, men der var ingen lejligheder centralt i Sicacusa, og Hotel Gutkowski, var passende billigt. Det viste sig at være et fantastisk hotel og langt over den standard man kunne forvente til prisen. Vores værelse var stort, nyrenoveret og med balkon ud til vandet. Morgenmaden var fantastisk og i det hele taget havde hotellet en utrolig dejlig og familiær atmosfære. Og så har det den bedste beliggenhed i Siracusa. Vi kan virkelig anbefale at bo der.

Vi var vilde med byen Siracusa. Det er et perfekt sted at bo, hvis man gerne vil kombinere badeferie med historiske seværdigheder og en behagelig, ikke for "turistet" atmosfære. Det er bedst at bo på Ortiga (en del af byen), hvor der ikke er langt mellem seværdigheder og gode restauranter. Byen er også et godt udgangspunkt, hvis man som vi, vil leje bil og køre rundt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sandra og manden fra Frederiksberg boede på Hotel Gutkowski fra d. 27. april til d. 4 juni 2004. Hun skrev efter rejsen:

Det var en super skøn tur... Jeres Claus havde anbefalet 3 restauranter og vi spiste på de 2. Det var I verdensklasse... Don Camillio I Siracusa & en I Ragusa, Duomo (mener jeg den hed).. Så mange tak for det... Hotellet er super skønt til prisen..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4
 

Lignende boliger

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Grand Hotel Ortigia

Siracusa, Sicilien

Palazzo Pozzillo

Pozzillo, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map