Hotel i Siracusa

Hotel Gutkowski

 
Hotel Gutkowski er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Gutkowski er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Gutkowski ligger ved strandpromenaden i det gamle Ortigia-kvarter, byens hjerte. Stemningen på hotellet og i hele nærmiljøet på halvøen Ortigia er præget af mystik og fornøjelse for sjælen. Nærmeste bademuligheder ligger ca. 300 m fra hotellet.

Fra forfald til hygge

Var du kommet forbi Siracusas østlige havpromenade for nogle år siden, ville du måske have lagt mærke til et gammelt og forfaldent hus. Det gjorde de nuværende ejere og besluttede sig for at overtage huset og renoverede det til hotel. Der gik ikke meget tid, før der også blev købt et andet hus få skridt derfra, og hotellet blev dermed udvidet. I dag, når du træder du ind ad porten, er atmosfæren familiær og imødekommende - gæstfriheden er i top som altid på Sicilien. Ud over receptionen findes der en lille stue med pejs. En flot og rummelig morgenmadsrestaurant, hvor der serveres en solid morgenmadsbuffet, er blevet indrettet i den bygning, der senest er blevet renoveret.

Læs mere om Hotel Gutkowski

To palæer, ét hotel

Hotellets 25 værelser er fordelt i de to bygninger. Alle værelserne er udstyrede med aircondition, minibar, satellitfjernsyn samt bad med toilet og bruser eller badekar. De er elegant og sobert møblerede med flotte sicilianske cotto-gulve og behagelige pastelfarver på væggene i den første bygning. De minimalistiske træk er endnu mere synlige i den anden bygning, hvor der også er en fælles terrasse med bord og stole (på anden sal).

Skal du vælge et værelse med havudsigt?

Det skal bemærkes, at enkelte værelser har havudsigt, hvilket får de fleste til at ønske sig sådan ét. Du bør dog være opmærksom på, at bølgerne konstant slår mod klipperne, hvilket kan forstyrre nogle gæsters søvn, og at vejen løber mellem hotellet og havet, hvorfor du bør forvente lidt trafikstøj fra disse værelser. Sagt på en anden måde: vi anbefaler, at du booker et værelse uden havudsigt, hvis du vil sikre dig god nattesøvn - du kan altid se på havet fra den fælles terrasse med en drink i hånden. Endnu en nyttig oplysning: Værelserne af type Plus er noget større end de andre, men har samme faciliteter på værelset.

God beliggenhed hvis du ankommer i bil

Ankommer man i bil, skal man vide, at der er miljøzone i Siracusa, men at det er muligt at komme helt frem til hotellet uden at køre ind i zonen. Parkeringspladserne foran hotellet er dyrest. Ellers er der en stor parkeringsplads ca. 200 meter fra hotellet med meget rimelige priser (yderligere oplysninger herom fås ved ankomsten hos receptionen).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Gutkowski

Læs personlige anmeldelser af Hotel Gutkowski som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Gutkowski. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Gutkowski

Dejligt hotel

Vi tog lejebil fra Memfi til Siracusa. Når man er kommet af afkørslen mod Siracusa ophøre alle normale færdselsregler, den bedste sammenligning er nok, at det er lidt ligesom en fisk i en stime. Intet rigtig system, tingene er anderledes og det gælder om at tilpasse sig, flyde med og følge strømmen. Ting sker overalt på én gang, og når det føles mest forvirrende, kommer der gerne en vespa i modkørende retning og en anden vespa suser forbi indenom med mindst mulig margin.
Vi havde nok ikke fundet hotellet endnu, hvis vi ikke havde tændt for GPS og mobil navigation. Skiltningen i Italien har så at sige en del udviklingspotentiale. Der er et skilt som viser mod for eksempel Ortiga mens næste T-kryds helt savner skilte, så man er nødt til at køre lidt på sin fornemmelse.
Vel fremme på hotellet som består, hvilket vi havde overset før afrejsen, af to bygninger. Én bygning huser reception, den anden ikke. Da vi havde forstået dette og checket ind, kom vi op til et lyst og friskt rum, der indeholdt alt man kunne ønske. Vi havde bevidst valgt ikke at have en havudsigt, som var en meget god beslutning, fordi der er en temmelig godt trafikeret vej mellem havet og hotellet.
Siracusa var en fantastisk by, ikke en by til badning og soldyrkning, men om aftenen, meget dejlig.
Desværre var det svært at finde gode restauranter i den gamle bydel, mange turistfælder. Den gamle grundregel om, at hvis det ser for hyggeligt ud, da det er en turist fælde passede. Nåja, vi fandt et par gode restauranter og den bedste fandt vi på anbefaling fra hotellet.
Det man ikke må gå glip af, når man er i Siracusa, er markedet. Det er ikke enormt, men en fryd for øjet. Man bør heller ikke gå glip af bylivet på torvet om aftenen.
Om dagene tog vi på udflugter til Noto, Ragusa og en masse meget dejlige strande. Fine veje, vanvittige trafik i byerne (også fiskestimer der).
En dag da vi skulle afsted, stoppede vi kort ved en butik i udkanten af ??Siracusa for at købe vand. Da vi kom ud, så startede vores lejebil, men alle advarselslamperne lyste om motorproblemer, samtidig med at motoren ikke reagerer på gas, det gik ikke at køre.
Vi havde reserveret bilen gennem In-Italias søsterselskab og havde bilen gennem Maggiori.
Efter at have ringet til det angivne nummer om problemerne kom en kranvogn og kørte væk med vores bil, mens vi fik booket en ny inde i Siracusa. En kort taxitur og to timer efter vi opdagede, at bilen var i stykker, sad vi i en ny bil. Sørme rart at være fuldt forsikret! Eneste malurt i bægeret var, at tanken ikke var fuld, da bilen brød sammen, så vi måtte betale en bøde og for de liter, der manglede.
Vi var i Siracusa i en uge, måske var det en eller to nætter for meget, men ikke noget vi ville have ændret.
Hotellet var som sagt rent, ryddeligt, venligt personale og havde alt, hvad man kunne bede om. Den første nat var vi ved at få hedeslag, da det viste sig, at Air Condition slukkede mellem 1:00 til 07:00 ..
Jeg spurgte, om det var muligt at få AC tændt hele nat, hvilket det var så derefter var det et meget bedre sovemiljø.
Morgenmaden godkendt med udmærkelse. Ikke som i Sverige, men efter italienske standarder klart over gennemsnittet. Hotellet var godt beliggende i forhold til nattelivet og endda OK for rejser med bil, der var altid muligheder for at parkere bilen uden risiko for, hvilket skete hver dag, at bilen blev bugseret væk, når den blev parkeret forkert, primært hvis nogen parkerede i de gule bokse beregnet til beboerne i bydelen, så var man i problemer.

Læs mere

The best

This hotel and everything arround is the best! The room, the service, the breakfast!, the location and everyting else is the best. I highly recommend this hotel! Only thing missing is a fridge in the hotel room.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Gutkowski

Læs mere

Lina og rejseledsagere fra Malmø i Sverige boede på Hotel Gutkowski i Siracusa den 17.-20 juli 2012.

Det har været en vidunderlig tur!
Vi elskede det første hotel i Syracuse og Siracusa!
Fantastisk by og hotellet var så utroligt hyggeligt!
Vi sad en del på deres terrasse og bare nød det!
Tak for jeres hjælp og jeg vil lade høre fra mig, næste gang vi rejser til Italien!

Læs mere

Louise og rejsefælle fra København boede på Hotel Gutkowski i Siracusa fra d. 2. til d. 6. juli 2011.

Vi er netop hjemvendt fra 14 dejlige dage på Sicilien. Hotellet er super hyggeligt, virkelig dejlig placering ud til vandet og super morgenmadsbuffet. Det kan dog anbefales at komme mens det stadig er lyst, da byen og trafikken er meget mere overkommelig, når det ikke er mørkt. I stedet for at parkere lige foran hotellet, som er ret dyrt, ligger der et parkeringshus meget tæt ved, som kun koster 1 euro om dagen, og hvor der også er overvågning, så bilen står rimelig sikkert.
Strandene lige syd for byen er nemme at komme til og meget skønne. Leje af to liggestole og en parasol koster 14 euro, for en hel dag og kan varmt anbefales, så bliver strandturen mere bekvem og man kan komme lidt i skygge. Desuden kan man bruge brusefaciliteter og toiletter på området, hvilket er meget praktisk.

Læs mere

Annette og rejseledsager fra Herlev boede på Hotel Gutkowski i Siracusa fra d. 6. til d. 12. juli 2009.

Vi har haft en helt aldeles skøn tur til Sicilien - vi faldt pladask for stemningen og roen i Siracusa og vores hotel Gutkowski var perfekt - vi boede med udsigt til havet så skønt... byen (øen Ortigia) er perfekt til ren afslapning..

Læs mere
 
search map