Hotel i Siracusa

Hotel Gutkowski

 
Hotel Gutkowski er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Gutkowski er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Gutkowski ligger ved strandpromenaden i det gamle Ortigia-kvarter, byens hjerte. Stemningen på hotellet og i hele nærmiljøet på halvøen Ortigia er præget af mystik og fornøjelse for sjælen. Nærmeste bademuligheder ligger ca. 300 m fra hotellet.

Fra forfald til hygge

Var du kommet forbi Siracusas østlige havpromenade for nogle år siden, ville du måske have lagt mærke til et gammelt og forfaldent hus. Det gjorde de nuværende ejere og besluttede sig for at overtage huset og renoverede det til hotel. Der gik ikke meget tid, før der også blev købt et andet hus få skridt derfra, og hotellet blev dermed udvidet. I dag, når du træder du ind ad porten, er atmosfæren familiær og imødekommende - gæstfriheden er i top som altid på Sicilien. Ud over receptionen findes der en lille stue med pejs. En flot og rummelig morgenmadsrestaurant, hvor der serveres en solid morgenmadsbuffet, er blevet indrettet i den bygning, der senest er blevet renoveret.

Læs mere om Hotel Gutkowski

To palæer, ét hotel

Hotellets 25 værelser er fordelt i de to bygninger. Alle værelserne er udstyrede med aircondition, minibar, satellitfjernsyn samt bad med toilet og bruser eller badekar. De er elegant og sobert møblerede med flotte sicilianske cotto-gulve og behagelige pastelfarver på væggene i den første bygning. De minimalistiske træk er endnu mere synlige i den anden bygning, hvor der også er en fælles terrasse med bord og stole (på anden sal).

Skal du vælge et værelse med havudsigt?

Det skal bemærkes, at enkelte værelser har havudsigt, hvilket får de fleste til at ønske sig sådan ét. Du bør dog være opmærksom på, at bølgerne konstant slår mod klipperne, hvilket kan forstyrre nogle gæsters søvn, og at vejen løber mellem hotellet og havet, hvorfor du bør forvente lidt trafikstøj fra disse værelser. Sagt på en anden måde: vi anbefaler, at du booker et værelse uden havudsigt, hvis du vil sikre dig god nattesøvn - du kan altid se på havet fra den fælles terrasse med en drink i hånden. Endnu en nyttig oplysning: Værelserne af type Plus er noget større end de andre, men har samme faciliteter på værelset.

God beliggenhed hvis du ankommer i bil

Ankommer man i bil, skal man vide, at der er miljøzone i Siracusa, men at det er muligt at komme helt frem til hotellet uden at køre ind i zonen. Parkeringspladserne foran hotellet er dyrest. Ellers er der en stor parkeringsplads ca. 200 meter fra hotellet med meget rimelige priser (yderligere oplysninger herom fås ved ankomsten hos receptionen).

Skjul teksten
 
 
search map