Hotel i Siracusa

Grand Hotel Ortigia

 
Grand Hotel Ortigia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Ortigia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Grand Hotel Ortigia er en smuk dekoreret bygning fra det 19.årh. som ligger i det historiske center af Ortigia i Siracusa. Hvis du er holder af høj komfort og holder af at bo i de historiske omgivelser, vil du nyde at bo på Grand Hotel Ortigia. Siracusa må absolut betegnes som et "must see" når du besøger Sicilien. Byen bugner af spændende ruiner fra de mange folk der igennem tiden har bosat sig på øen, især romerne og grækerne. Du finder også mange elegante bygninger fra barokkens tid.

Størstedelen af Siracusas mest spændende steder er de historiske og arkæologiske sights, som er vidnesbyrd fra Siracusas storhedstid.
Det attraktive historiske center på halvøen Ortigia er et godt sted til en dejlig gåtur, hvor du på din vej rundt vil finde en del gode steder at smage på Siciliens gode køkken og måske gøre et godt køb i en af de mange små butikker.

Vil du derimod se nogle af de berømte arkæologiske områder, skal du over de små broer der forbinder Siracusa med halvøen Ortigia. 25 minutters gang fra Grand Hotel Ortigia finder du Siracusa Arkæologiske Park, der også stadigvæk kaldes Neapolis.

Det græske teater (Teatro Greco) er et af de mest imponerende og største af sin slags. Det er hugget direkte ind i klippen og er løbende blevet udvidet og forbedret adskillige gange igennem tiden. Det er stadig i brug i dag, særligt til en stor festival hvor de store græske tragedier opføres i maj og juni hvert år.

Nyd livet på Grand Hotel Ortigias private strand

Du fornemmer hotellets lange historie så snart du træder inden for i den smukke lobby, rigt dekoreret i barok stil. For 20 år siden gennemgik hotellet en gennemgående renovering, hvor de arkitektoniske perler er blevet bevaret. I dag udstråler hele hotellet en klassisk og afslappet atmosfære.

Et af hotellets særlige faciliteter er den private strand, nær ved Punta del Pero. En båd sejler dig dertil på 10 minutter. Den private 'Lido' er åben fra juni til september og byder på solsenge, parasoller og en lille bar hvor du kan få snack. Stranden og faciliteter kan du anvende mod et gebyr.

Læs mere om Grand Hotel Ortigia

Tagterrasse og spa på Grand Hotel Ortigia

Et af hotellets perler er tagterrassen hvor du vil blive mødt af en panoramaudsigt ud over havnen og hele bugten ved Ortigia. Tagterrassen er et ideelt sted at nyde din frokost eller middag. Her bliver du forkælet med delikate retter fra det sicilianske køkken. Hvis vejret ikke er egnet til udendørs servering, kan du få din yndlingsaperitif serveret i lobbyens bar.

Skulle vejret lokke til indendørs aktiviteter, kan en tur i hotellets spa og wellness sikkert friste. Du kan vælge imellem det tyrkiske Hamam og forskellige behagelige bade med et afslapningsområde hvor du kan nyde særligt udvalgte the-typer. Skal den stå på rigtig forkælelse kan du vælge mellem ansigts- og kropsbehandlinger samt forskellige massage typer.

Grand Hotel Ortigia er et af de få hoteller der har privat parkeringsgarage (mod et gebyr). Du finder også forskellige business faciliteter såsom møde-og konferencerum og WiFi tilgængeligt overalt på hotellet.

Værelser i klassisk stil

Grand Hotel Ortigia byder på 58 behagelige værelser i forskellige kategorier. På alle værelser finder du WiFi forbindelse, fladskærms-satelit TV, air condition, minibar, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser eller karbad og hårtørrer. Nogle af værelserne har havudsigt, andre har udsigt til byen.

Læs om værelserne på Grand Hotel Ortigia

Skjul teksten
 
 
search map