Hotel i Siracusa

Grand Hotel Minareto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kombiner din badeferie med historie og kultur

Siracusa er en af Siciliens ældste og mest spændende byer. Den ligger på Siciliens sydøstkyst, og blev grundlagt af grækerne på den lille ø Ortigia for mere end 2.500 år siden. Er du historisk interesseret, er du kommet til det helt rigtige sted, for byens arkæologiske områder tiltrækker turister fra hele verden. Ortigia er også nutidens centrum i Siracusa og et meget charmerende et af slagsen. Foruden de græske ruiner er byen også stærkt præget af barokken, som dog holdt sit indtog langt senere. Her går historie og kultur hånd i hånd, men naturen præger også området, og kun få kilometer syd for centrum, ligger det smukke naturreservat Plemmirio med imponerende klipper, fine sandstrande og krystalklart vand.

Nyd tilværelsen på en eksklusiv solseng med udsigt mod Siracusa

Blot en kilometer i fugleflugtslinie fra Ortigia ligger et af Siciliens bedste resorts, nemlig det 5-stjernede Grand Hotel Minareto. Det ligger på et 3 ha stort område lige ud til havet, og du har en fantastisk udsigt mod Siracusa og Ortigia. Hotellet ligger i det naturområde, som hedder Plemmirio, og naturen er helt fantastisk. Hotellet er omgivet af stejle klipper, som på smukkeste vis er integreret i hotellets private have. På klipperne er der indrettet solterrasser i flere niveauer, og her kan du nyde tilværelsen på en af de eksklusive solsenge med en kølig drink i hånden. I samme område er der naturligvis også en stor møbleret terrasse med parasoller, hvor du kan beundre udsigten mod Siracusa.

Læs mere om Grand Hotel Minareto

Vælg mellem swimmingpool og sandstrand

Hotellet har også sin egen private sandstrand, som ligger godt beskyttet inde mellem klipperne. Det er en sand oase med solsenge og parasoller og med det krystalklare vand, kan du let få associationer om en Caribisk strand. Hører du til dem der foretrækker at svømme i en swimmingpool, er der naturligvis også tænkt på det. I tilknytning til den store pool er der også en pool-bar, som serverer lette retter og kolde drikkevarer dagen igennem.

En aktiv ferie med plads til selvforkælelse

Trænger du til lidt ekstra forkælelse kan du benytte dig af hotellets Spa, som tilbyder et utal af forskellige services og behandlinger. Der er naturligvis også et fitness-center, og vil du rundt i naturreservatet er der også mulighed for at leje cykel. Personalet i receptionen giver gerne gode ideer til, hvor det er bedst at køre hen, for at få en uforglemmelig dag. Hvis du vil udforske Siracusa, er der kun ca. 9 km fra hotellet, som også kan tilbagelægges på cykel, og alternativt tilbyder hotellet en gratis shuttlebus nogen gang om dagen. Foretrækker du at sejle til Ortigia kan det også lade sig gøre, når vejret er i sit milde hjørne - du spørger bare i receptionen, som også kan arrangere private sejlture langs kysten.

Spis inde eller ude

Grand Hotel Minareto har en dejlig restaurant, hvor du kan nyde dagens måltider, hvis ikke du er på tur. Hovedrestauranten hedder Nesos og den er åben både til frokost og til middag. Køkkenchefen serverer primært retter som er baseret på de lokale råvarer og specialiteter og du kan vælge om du vil spise indendørs eller ude på den dejlige terrasse, hvor du foruden den gode mad også kan nyde udsigten mod Ortigia i det smukke aftenlys.

Elegante værelser og god komfort

De 97 værelser og suiter holder samme høje standard som resten af hotellet og de fleste har en større eller mindre balkon eller terrasse. Værelserne som er indrettet i flere forskellige bygninger ligger spredt ud over et større område og en del har udsigt mod havet. Alle værelser har som minimum Wi-Fi, aircondition, minibar, værdiboks, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser og/eller badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Læs om værelserne på Grand Hotel Minareto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map