Hotel i Siracusa

Gelone B&B

 
Gelone B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Gelone B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du er arkæologisk interesseret, og samtidig er på udkig efter et overnatningssted i centrum af Siracusa, som ikke vælter feriebudgettet, så er den lille bed and breakfast Gelone et godt bud. Her er der kun 5 værelser, så du lærer hurtigt dine naboer at kende, og den søde familie som ejer stedet, tager godt hånd om alle. Det er muligt at bestille en kølig forfriskning, og gæsterne har adgang til en lille opholdsstue, hvor der også er wi-fi.

Historiens vingesus

Der er kun et par hundrede meter til det berømte arkæologiske område, hvor historisk interesserede kan fordybe sig i både den græske og den romerske historie. Både det græske teater og det romerske amfiteater er absolut et besøg værd, og rejser du i sommersæsonen, kan du også opleve både teater og musik i de gamle ruiner. Vil du på opdagelse i Siracusas historiske centrum, som ligger på øen Ortigia, og som primært er præget af imponerende bygninger i fra barokken, skal du regne med en spadseretur på ca. et kvarter.

Læs mere om Gelone B&B

Enkle værelser med balkon

Hvis ikke du stiller for høje krav, vil du hurtigt føle dig hjemme i et af de 5 meget personligt indrettede værelser, som har aircondition, minikøleskab, en lille balkon samt badeværelserne med toilet, bruser og hårtørrer.

Værelserne på Gelone B&B

Skjul teksten
 
 
search map