Hotel i Siracusa

Gelone B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du er arkæologisk interesseret, og samtidig er på udkig efter et overnatningssted i centrum af Siracusa, som ikke vælter feriebudgettet, så er den lille bed and breakfast Gelone et godt bud. Her er der kun 5 værelser, så du lærer hurtigt dine naboer at kende, og den søde familie som ejer stedet, tager godt hånd om alle. Det er muligt at bestille en kølig forfriskning, og gæsterne har adgang til en lille opholdsstue, hvor der også er wi-fi.

Historiens vingesus

Der er kun et par hundrede meter til det berømte arkæologiske område, hvor historisk interesserede kan fordybe sig i både den græske og den romerske historie. Både det græske teater og det romerske amfiteater er absolut et besøg værd, og rejser du i sommersæsonen, kan du også opleve både teater og musik i de gamle ruiner. Vil du på opdagelse i Siracusas historiske centrum, som ligger på øen Ortigia, og som primært er præget af imponerende bygninger i fra barokken, skal du regne med en spadseretur på ca. et kvarter.

Læs mere om Gelone B&B

Enkle værelser med balkon

Hvis ikke du stiller for høje krav, vil du hurtigt føle dig hjemme i et af de 5 meget personligt indrettede værelser, som har aircondition, minikøleskab, en lille balkon samt badeværelserne med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Casa Cristina

Siracusa, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

Baia Taormina Hotel

Forza d'Agrò

search map