Hotel i Siracusa

Des Etrangers Hotel & Spa

 
Des Etrangers Hotel & Spa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Des Etrangers Hotel & Spa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En by med en flere tusind år gammel historie

Størstedelen af Siracusas attraktioner er arkæologiske og samtidig vigtige historiske vidnesbyrd om en betydningsfuld epoke i Siciliens fortid. Den smukke bymidte på øen Ortigia er et dejligt sted at slentre en tur, shoppe, nyde et godt måltid mad mens du beundrer de imponerende barokfacader med neoklassiske dekorationer. Det er også her du finder Des Estrangers Hotel & Spa, lige ud til vandet og omgivet af livlige pladser med barer og restauranter.

Gå i grækernes fodspor

Du bliver dog nødt til at tage en tur ind over broen og ind på fastlandet, hvis du vil besøge det arkæologiske område, som er en af Siracusas største attraktioner. Besøg det imponerende og yderst velbevarede græske teater, et af de største og fineste af sin slags. Teatret er udhugget direkte i klippen og er igennem århundreder blevet udvidet og ændret. Det er stadig i brug i dag, og hvert år er der en teater- og musikfestival i maj og juni, hvor de gamle græske tragedier bliver genopført. Det tager ca. en halv time at gå fra Des Estrangers Hotel & Spa, men du kan også leje en cykel i receptionen.

Her er alt hvad du kan ønske dig, næsten...

Facaden på Des Estrangers Hotel & Spa dominerer havnepromenaden i Ortigia og afspejler den rige historie som præger denne bydel. I dag er det et 5-stjernet hotel med et højt service niveau og byder sine gæster på et behageligt ophold. Hos In-Italia har vi dog de kritiske briller på, og da flere af områderne på hotellet trænger til en kærlig hånd, og hotellet samtidig mangler en udendørs pool, så vælger vi at sætte niveauet lidt lavere. Det er dog stadig et dejligt hotel med den smukkeste udsigt ud over havet, og vi er overbeviste om, at du vil tabe dit hjerte til denne perle af et hotel.

Læs mere om Des Etrangers Hotel & Spa

Nyd hotellets mange faciliteter

Et af hotellets største aktiver er tagterrassen, hvorfra du har en fantastisk udsigt over bugten, og så naturligvis den dejlige spa afdeling. Begge dele kan måske i virkeligheden få dig til at tilbringe hele dagen på hotellet... På tagterrassen finder du ud over den smukke panoramaudsigt også hotellets bar og en restaurant, der serverer smagfulde retter fra det lokale køkken. Tagterrassen er et perfekt sted til at slappe af og nyde et roligt øjeblik midt i byens bankende hjerte. Efter en langsom start på dagen, kan du geare helt ned i hotellets spa og wellness område. Forkæl dig selv med et besøg i saunaen, den tyrkiske Hamam eller jacuzzi, og nyd en gang afslappende massage, ja måske ender du med at blive et helt nyt menneske. Vil du hellere bruge din energi frem for at slappe af, tilbyder hotellet også et fitness område med Techno maskiner.

Efter denne selvforkælelsesdag er det blevet tid til at nyde en aperitif før middagen. Hvis vejret ikke tillader dig at nyde et gastronomisk måltid på tagterrassen, kan du også benytte den indendørs restaurant, hvorfra der også er en skøn udsigt over havnen. Du har gratis WiFi på hele hotellet og ankommer du i bil, er der mulighed for at parkere mod tillæg i et nærliggende parkeringsanlæg.. Alt i alt byder Des Estrangers Hotel & Spa på god komfort og er et perfekt udgangspunkt at nyde Siracusa og Ortigia.

Klassiske og rummelige værelser

Des Étrangers Hotel & Spa har 76 komfortable værelser i forskellige kategorier, og nogle af værelserne har havudsigt og/eller små balkoner. Alle værelser har som minimum aircondition, satelit TV, minibar, skrivebord, WiFi, telefon, værdiboks og badeværelser med toilet, bruser eller karbad, hårtørrer og toiletartikler. De fleste værelsestyper har også badekåber. Der er også mulighed for at bestille handicapvenlige værelser.

Læs om værelserne på Des Etrangers Hotel & Spa

Skjul teksten
 
 
search map