Hotel i Siracusa

Casale Milocca

 
Casale Milocca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Milocca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I et roligt hjørne af den lille by Arenella finder du Casale Milocca. Den forholdsvis nyrenoverede gård har bevaret meget af sin oprindelige stil. På bare et kvarter, kan du gå til den krystalklare strand i Arenella og du er kun 10 kilometers kørsel fra den skønne by Siracusa. Området er perfekt for dig, som sætter pris på fred og smuk natur. Ikke langt fra Casale Milocca finder du Plemmirio Marine Reserve med de fine små bugte og strande. På Casale Milocca kan du leje cykler i receptionen, vi anbefaler dog at leje bil, hvis du vil holde ferie i dette område af Sicilien.

En skøn stor have

Casale Milocca er et dejligt sted for romantiske par, men også for børn. Den store grønne have er en sand perle. Swimmingpool-området er helt fantastisk, og er det perfekte sted at nyde en forfriskning, mens du læser en god bog. Og hvis det bliver for varmt, er det bare at lade sig glide ned i det kølige vand. Tæt på poolen finder du hotellets økologiske køkkenhave, med mange af de produkter som serveres i restauranten. Både du og dine børn vil sætte pris på børneklubben og det udendørs legeområde, og hvis du selv har lyst til lidt motion, har ejeren udviklet en dejlig udendørs fitness-sti. Prøv den.... eller prøv restaurantens jordbær smoothie, lavet af egne solmodne jordbær.... det fås faktisk ikke meget bedre.

Læs mere om Casale Milocca

Kvalitet og autentisk gastronomi

Inspiration og gamle traditioner holdes ikke kun i live på grund af den autentiske stil på Casale Milocca, men også ved hjælp af deres køkken. Takket være de klassiske sicilianske opskrifter, hvis ingredienser primært består af grøntsager, som dyrkes i haven kan du her opleve de gamle traditionelle retter. Terrassen og baren komplimenterer den kvalitative gastronomi, og vi er helt sikre på, at du vil nyde både service og den gode smag.

En blanding af nyt og traditionelt

Casale Milocca har blot 21 konfortable værelser. Alle værelser er renoveret og holdt i originale farver og lokal charme. Værelserne har veranda eller fransk balkon, aircondition, værdiboks, minibar, gratis wi-fi, satellite TV, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Mange af værelsernes terasseområde er lige udenfor værelset hvor der også er forbipasserende til de andre værelser, så helt private er de ikke.

Skjul teksten
 
 
search map