Hotel i Siracusa

Casa Cristina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo midt i det historiske centrum

Den lille bed and breakfast Casa Cristina ligger på 2. sal i et gammelt herskabspalads i Siracusa. Ja ikke blot ligger Casa Cristina i byen Siracusa, som stammer helt tilbage fra de gamle grækere, men den ligger oven i købet på øen Ortigia, som huser byens historiske centrum, hvoraf det meste er holdt i den smukke barokke stil. Byen emmer af historie, og er du arkæologisk interesseret, er byen et sandt lille paradis.

Tæt på det hele

Samtidig er du omgivet af vand på alle sider, for Ortigia er en lille ø, og stemningen langs vandet og det skønne havnemiljø er helt uovertruffent. Byen emmer af liv, og du kan vælge mellem et utal af gode restauranter, små hyggelig caféer - og naturligvis er der også mulighed for at shoppe. Kommer du med offentlig transport er det også en mulighed, for der er ikke langt til togstationen.

Læs mere om Casa Cristina

Her bliver du en del af familien

Casa Cristina gør ikke meget væsen af sig selv, for der er kun 3 værelser i den gamle herskabslejlighed. Det betyder også, at du aldrig bliver et nummer, som det ofte sker på de større hoteller, men her bliver du en del af en lille familie fra første færd. Du kan spise italiensk morgenmad i den lille stue, og så er der et køkken i lejligheden, som gæsterne har mulighed for at benytte. Selv om du kan høre historiens vingesus om hushjørnerne, er der alligevel internet i lejligheden, så du kommer ikke til at miste kontakten med omverdenen.

Enkle og originale værelser


Føl dig hjemme i et af de 3 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes digitalprogrammer som underholdning. Badeværelserne har gratis toiletartikler og bidet. Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, babysitning/børnepasning (tillægsgebyr) og hjælp med udflugter/billetter.

Læs om værelserne på Casa Cristina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casa Cristina

Læs personlige anmeldelser af Casa Cristina som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Cristina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Casa Cristina

Læs mere
 
search map