Anmeldelser af Casa Aretusa

 
Casa Aretusa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Aretusa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Aretusa

Læs personlige anmeldelser af Casa Aretusa som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Aretusa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Meget charmerende beliggenhed.

En hyggelig lille B&B i en meget smal gade og meget centralt!
Vi fik en særdeles god og grundig information ved ankomst af en meget venlig og engageret mand i receptionen. Alt fungerede perfekt med parkering af bil. Vi havde på forhånd bestilt parkering, hvilket vi varmt kan anbefale. Bilen blev parkeret for os i en parkeringskælder tæt på og kørt frem igen, da vi skulle videre. Perfekt.
Venligt mprgenmadspersonale. Lækker morgenmad på en lille terrasse helt oppe over alle tage.
Selve lejligheden i orden. Ren og pæn. Vi savnede dog lidt udsyn og lys. Meget tæt på bygningen overfor, da gaden er meget smal, så vi kunne ikke se himlen eller fornemme vejret. Men så gik vi jo bare udenfor i den vidunderlige by og skønne vejr.

Siracusa som feriedestination

Go ide at ta en tur med en "Hop-on-and-off" bus ! Ind til museer og den arkæologiske park mm.

Casa Aretusa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Aretusa
Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. eller 2. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

6 ud af 5 stjerner

Helt igennem et perfekt ophold. Intet mindre. Værelset var faktisk endnu flottere end på nettets billeder. Og det er sjældent :-). Yderst venligt og betænksomt personale. Meget (meget) lækker morgenmad som indtages på tagterassen. Al logistik virkede upåklageligt.

Anbefaling til kommende gæster

Læs også andre anmeldelser på fx tripadvisor. "More than a five-star hotel" og mange andre.

Casa Aretusa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Aretusa
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. eller 2. sal med balkon)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Jes og kone med venner fra Give boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 15. til d. 18. oktober 2012.

Vi har haft et glimrende ophold i Siracusa. Det er anden gang, vi bor på Casa Aretusa, og vi kunne med glæde konstatere, at den gode standard og den aktive indsats på stedet for at sikre den fine oplevelse, er intakt. Jeg synes godt om jeres høje informationsniveau og de små “huskesedler” inden afrejsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Mogens og familie fra Hirtshals boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 1. til d. 8. april 2012.

Vi ankom søndag eftermiddag i strålende solskin og var meget spændte på turen fra Trapani i lejet bil ,helt ud på Ortigia-halvøen i Siracusa.. Og hold da helt op, hvor her er smalle gader. Heldigvis er langt de fleste gader ensrettet, så man kan køre rundt en gang til, hvis nødvendigt. Vi fandt en holdeplads tæt på hotellet og ejeren kom med helt hen til bilen og hjalp med at få den placeret, så den var mindst muligt i vejen. Der er mange biler på Ortigia, og det er lidt vanskeligt at finde en plads helt tæt på hotellet, men det gik fint endda. Personalet er meget imødekommende og taler godt engelsk. Vi havde et dobbeltværelse(lejlighed) med 2*2 sovepladser. Værelset var rigtig hyggeligt og alt fungerede godt. Dejligt at være så centralt placeret, at man fra balkonen kan fornemme stemningen i restaurant Marino lige nedenunder.
Vi var 3 voksne på henholdsvis 53 -54 -73 samt en yngling på 15. Rolige omgivelser, en dejlig tagterrasse hvor morgenmaden blev anrettet mellem 8 og 10 meget rent og god service. Bortset fra udfordringen med at få bilen med ind igennem den meget tætte og ”friske” trafik, havde vi en fantastisk ferie. Og markedet på Ortigia er et helt kapitel for sig. Masser af friske fisk, frugt og grøntsager, og masser af oste og brød.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Karen og rejsefæller fra Malling boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 27. august til d. 3. september 2011.

Vi - fire kolleger - var meget glade for vores uge på Casa Aretusa i en toværelses lejlighed. Beliggenheden er perfekt, og vi fik en meget fin velkomst med en grundig orientering om, hvad der var værd at vide og se. I det hele taget blev vi mødt med megen venlighed og hjælpsomhed under vort ophold - oplysning om et aftenarrangement i katakomberne f.eks., bestilling af taxa m.m. Manglen på en privat terrasse opvejedes rigeligt af alt det gode, der er at sige om Casa Aretusa, som er et fint udgangspunkt for Ortigia og Siracusas mange seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jakob og Pernille fra København boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 23. til d. 30. juni 2011.

Vi har overordnet haft en rigtig dejlig tur, og særligt byen Siracusa var vi begejstrede at bo i. Casa Aretusa var et super dejligt sted at bo, personalet var super søde og hjælpsomme med både anvisning af parkeringsplads, samt anbefalinger af seværdigheder. En stor anbefaling herfra.

Lige rundt om hjørnet fra Casa Aretusa, lå en lille perle af en restaurant, der hedder La Fuglia,
Den mest autentiske mad vi fik på hele turen, serveret i de hyggeligste lokaler. Bestemt en "omvej værd"

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og kone fra Frederiksberg C boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 30. april til d. 7. maj 2011.

Opholdet i Siracusa var en stor oplevelse i byens ældste del, øen Ortigia. Casa Aretusa ligger i en af de ældste gader og er meget spændende og "italiensk"
Vi blev meget venligt modtaget og venligheden fortsatte under hele opholdet. Der er tale om et gammelt hotel med værelser med køkken, som vi havde god glæde af.
Den ene af os går dårligt, så vi havde lagt vægt på, at der var elevator. Desværre går elevatoren ikke op til terrasse-etagen, hvor morgenmaden serveres, men man tilbød istedet at levere morgenmad på værelset.
Det eneste negative - hvis man overhovedet skal sige noget - var, at værelset efter beskrivelsen var med "balcon". Når vi danskere ser det, regner vi nok med, at den kan anvendes med et lille bord og et par stole. Det kunne den absolut ikke. Men omgivelserne kompenserede i fulde mål for denne lille fejltagelse.
OG: det er svært at køre på Ortigia og endnu sværere at parkere ved hotellet eller andre steder i nærheden. Men også dette blev løst, for det viste sig, at der ved starten af øen er et stort offentligt parkeringsanlæg til 1 Euro om dagen og med en gratis shuttle-bus op til en plads i nærheden af hotellet. Så kør op og aflever bagagen og kør tilbage til parkeringsanlægget. Der er iøvrigt kun 500 meter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map