Feriebolig i Siracusa

Casa Aretusa

 
Casa Aretusa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Aretusa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Aretusa ligger i Siracusas historiske centrum, Ortigia, i en smal og rolig gade i gangafstand fra havnepromenaden ved Fonte Aretusa og fra den imponerende og hyggeligePiazza Duomo. Palæet stammer fra det 17. århundrede, men blev helt restaureret i 2004.

Bo i hjertet af Ortigia, Siracusas gamle bydecentrum

I gaderne omkring huset finder du mange spisesteder og caféer. 50 meter fra huset er der solterrasse og Lido Maniace, så du faktisk kan bade i havet. På taget er der en solterrasse med udsigt over byen og havet.

Læs mere om Casa Aretusa

Gode lejligheder med tekøkken

På Casa Aretusa er der flere velindrettede et- og toværelseslejligheder. Alle lejligheder råder over aircondition, satellitfjernsyn, wi-fi opkobling, tekøkken med to elplader samt hårtørrer på badeværelset. Stedet har elevator og det er desuden muligt at benytte sig af vaskeriservice.

Lejlighederne på Casa Aretusa

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (stueetage med hems)

lejligheden ligger i stueepan og består af alrum med tekøkken og åben hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (stueetage)

lejligheden ligger i stueepan og består af alrum med tekøkken og dobbeltseng samt enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (1. eller 2. sal)

Lejlighederne ligger enten på første eller 2. sal og består af alrum med tekøkken og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. eller 2. sal)

Lejlighederne ligger enten på første eller 2. sal og består af alrum med tekøkken og dobbeltseng samt enkeltseng, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. eller 2. sal med balkon)

Lejlighederne ligger på 1. eller 2. sal og består af opholsdsstue med tekøkken og spisebord samt natområde med dobbeltseng eller dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er desuden enten balkon eller fransk balkon.

Skjul teksten
 
 
search map