Feriebolig i Siracusa

Casa Aretusa

 
Casa Aretusa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Aretusa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Aretusa ligger i Siracusas historiske centrum, Ortigia, i en smal og rolig gade i gangafstand fra havnepromenaden ved Fonte Aretusa og fra den imponerende og hyggeligePiazza Duomo. Palæet stammer fra det 17. århundrede, men blev helt restaureret i 2004.

Bo i hjertet af Ortigia, Siracusas gamle bydecentrum

I gaderne omkring huset finder du mange spisesteder og caféer. 50 meter fra huset er der solterrasse og Lido Maniace, så du faktisk kan bade i havet. På taget er der en solterrasse med udsigt over byen og havet.

Læs mere om Casa Aretusa

Gode lejligheder med tekøkken

På Casa Aretusa er der flere velindrettede et- og toværelseslejligheder. Alle lejligheder råder over aircondition, satellitfjernsyn, wi-fi opkobling, tekøkken med to elplader samt hårtørrer på badeværelset. Stedet har elevator og det er desuden muligt at benytte sig af vaskeriservice.

Lejlighederne på Casa Aretusa

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (stueetage med hems)

lejligheden ligger i stueepan og består af alrum med tekøkken og åben hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (stueetage)

lejligheden ligger i stueepan og består af alrum med tekøkken og dobbeltseng samt enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (1. eller 2. sal)

Lejlighederne ligger enten på første eller 2. sal og består af alrum med tekøkken og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. eller 2. sal)

Lejlighederne ligger enten på første eller 2. sal og består af alrum med tekøkken og dobbeltseng samt enkeltseng, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. eller 2. sal med balkon)

Lejlighederne ligger på 1. eller 2. sal og består af opholsdsstue med tekøkken og spisebord samt natområde med dobbeltseng eller dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er desuden enten balkon eller fransk balkon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Aretusa

Læs personlige anmeldelser af Casa Aretusa som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Aretusa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Aretusa

Meget charmerende beliggenhed.

En hyggelig lille B&B i en meget smal gade og meget centralt!
Vi fik en særdeles god og grundig information ved ankomst af en meget venlig og engageret mand i receptionen. Alt fungerede perfekt med parkering af bil. Vi havde på forhånd bestilt parkering, hvilket vi varmt kan anbefale. Bilen blev parkeret for os i en parkeringskælder tæt på og kørt frem igen, da vi skulle videre. Perfekt.
Venligt mprgenmadspersonale. Lækker morgenmad på en lille terrasse helt oppe over alle tage.
Selve lejligheden i orden. Ren og pæn. Vi savnede dog lidt udsyn og lys. Meget tæt på bygningen overfor, da gaden er meget smal, så vi kunne ikke se himlen eller fornemme vejret. Men så gik vi jo bare udenfor i den vidunderlige by og skønne vejr.

Læs mere

6 ud af 5 stjerner

Helt igennem et perfekt ophold. Intet mindre. Værelset var faktisk endnu flottere end på nettets billeder. Og det er sjældent :-). Yderst venligt og betænksomt personale. Meget (meget) lækker morgenmad som indtages på tagterassen. Al logistik virkede upåklageligt.

Læs mere

Jes og kone med venner fra Give boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 15. til d. 18. oktober 2012.

Vi har haft et glimrende ophold i Siracusa. Det er anden gang, vi bor på Casa Aretusa, og vi kunne med glæde konstatere, at den gode standard og den aktive indsats på stedet for at sikre den fine oplevelse, er intakt. Jeg synes godt om jeres høje informationsniveau og de små “huskesedler” inden afrejsen.

Læs mere

Mogens og familie fra Hirtshals boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 1. til d. 8. april 2012.

Vi ankom søndag eftermiddag i strålende solskin og var meget spændte på turen fra Trapani i lejet bil ,helt ud på Ortigia-halvøen i Siracusa.. Og hold da helt op, hvor her er smalle gader. Heldigvis er langt de fleste gader ensrettet, så man kan køre rundt en gang til, hvis nødvendigt. Vi fandt en holdeplads tæt på hotellet og ejeren kom med helt hen til bilen og hjalp med at få den placeret, så den var mindst muligt i vejen. Der er mange biler på Ortigia, og det er lidt vanskeligt at finde en plads helt tæt på hotellet, men det gik fint endda. Personalet er meget imødekommende og taler godt engelsk. Vi havde et dobbeltværelse(lejlighed) med 2*2 sovepladser. Værelset var rigtig hyggeligt og alt fungerede godt. Dejligt at være så centralt placeret, at man fra balkonen kan fornemme stemningen i restaurant Marino lige nedenunder.
Vi var 3 voksne på henholdsvis 53 -54 -73 samt en yngling på 15. Rolige omgivelser, en dejlig tagterrasse hvor morgenmaden blev anrettet mellem 8 og 10 meget rent og god service. Bortset fra udfordringen med at få bilen med ind igennem den meget tætte og ”friske” trafik, havde vi en fantastisk ferie. Og markedet på Ortigia er et helt kapitel for sig. Masser af friske fisk, frugt og grøntsager, og masser af oste og brød.

Læs mere

Karen og rejsefæller fra Malling boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 27. august til d. 3. september 2011.

Vi - fire kolleger - var meget glade for vores uge på Casa Aretusa i en toværelses lejlighed. Beliggenheden er perfekt, og vi fik en meget fin velkomst med en grundig orientering om, hvad der var værd at vide og se. I det hele taget blev vi mødt med megen venlighed og hjælpsomhed under vort ophold - oplysning om et aftenarrangement i katakomberne f.eks., bestilling af taxa m.m. Manglen på en privat terrasse opvejedes rigeligt af alt det gode, der er at sige om Casa Aretusa, som er et fint udgangspunkt for Ortigia og Siracusas mange seværdigheder.

Læs mere

Jakob og Pernille fra København boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 23. til d. 30. juni 2011.

Vi har overordnet haft en rigtig dejlig tur, og særligt byen Siracusa var vi begejstrede at bo i. Casa Aretusa var et super dejligt sted at bo, personalet var super søde og hjælpsomme med både anvisning af parkeringsplads, samt anbefalinger af seværdigheder. En stor anbefaling herfra.

Lige rundt om hjørnet fra Casa Aretusa, lå en lille perle af en restaurant, der hedder La Fuglia,
Den mest autentiske mad vi fik på hele turen, serveret i de hyggeligste lokaler. Bestemt en "omvej værd"

Læs mere
 
search map