Anmeldelser af Balcone Arsenale

 
Balcone Arsenale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Arsenale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balcone Arsenale

Læs personlige anmeldelser af Balcone Arsenale som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Arsenale. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Allan og rejsefæller fra København boede på Balcone Arsenale i Siracusa fra d. 13. til d. 21. oktober 2007.

Vi var 7 mennesker i Syracusa i efterårsferien 07, 4 modne, 3 unge, vi boede alle i lejligheden (betalte natuligvis for en ekstra opredning) i Balcone Arsenale og var særdeles tilfredse med forholdene. Som vi havde læste på In-Italias hjemmeside, så var boligkomplekset ikke netop nogen pryd for øjet, men lejlighedens indretning var helt i orden. Man skal være opmærksom på at den bageste del af det store opholdsrum også fungerer som det ene af de 3 soverum. De 3 badeværelser er fine, en defekt bruserslange blev udskiftet endnu før vi fik givet besked om den. Men, som vi også blev gjort klart ved modtagelsen, vandtemperaturen svingede uforudsigeligt fra hedt til iskoldt, når man tog bad.

Køkkenet var stort og udstyret med det væsentligste, sådan at vi fx kunne købe vældigt ind på det stemningsfulde, store marked lige på den anden side af den lille havn (15 min. gang) og spise en formidabel middag hjemme, med masser af herlige grønsager og mængder af fisk og skaldyr. Morgenmaden indtog vi på den østvendte terasse med direkte udsigt til middelhavet. Oftest nød vi godt af overmålet af fortrinlige spisesteder inden for bekvem afstand. Flere gange dagligt tog vi den korte spadseretur til Syracusas gamle centrum, vi fandt efterhånden en række bekvemme smutveje. En advarsel: Vi havde forestillet os at benytte offentlig transport til de mange interessante byer i på Sydøstsicilien, samt til Etna og til badestrandene. Det har vi med stort held gjort på Vestsicilien og i Italien i øvrigt. Og der er mange busforbindelser til Siracusa. Men mindst 2 dages udflugter gik helt i vasken på grund af den utilregnelige busdrift. Og de lokales holdning til fænomenet kan illusteres ved at billetsælgerne på busstationen blev mere og mere ærgerlig over at skulle gentage at bussen til Noto gik kl. 11.00 (hvilket han fastslog igen og igen indtil 12.15 hvor den endelig ankom). Imellemtiden havde han uden at fortrække en mine set os alle 7 stige på en skilteløs bus til Catania, som holdt ved det angivne stoppested. Men vi blev heldigvis blev smidt ud af den vrisne chauffør. Togene er mere stabile og at foretrække hvor muligt (og de kører til mange stationer i lokalområdet, opdagede vi siden.)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Anne Mette og familie fra København boede på Balcone Arsenale i Siracusa fra d. 17. til d. 20. juli 2007.

Lejligheden ved Arsenale i Siracusa var også helt fin til tre generationer, ikke så charmerende, men udsigten fra to af værelserne vidunderlig. Og man kan fint lave mad i køkkenet efter at have købt ind på markedet. Det er en MEGET fin service, at man kan gå over og få morgenmad på baren overfor! Vi kommer helt sikkert tilbage til Sicilien. Vi er nu to gange kørt derned og tilbage i egen/egne bil/er. Måske flyver vi næste gang. Men vi kommer igen til Cefalù. Næste gang vil vi gerne nå helt vestpå også.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map