Feriebolig i Siracusa

Balcone Arsenale

 
Balcone Arsenale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Arsenale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Siracusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Arsenale ligger lige i udkanten af den gamle bydel Ortigia, på den anden side af den bro, der forbinder øen til selve Sicilien. Der er således kort til selve seværdighederne og den hyggelige havnepromenade ved Fonte Aretusa. Ved ejendommen er der spisesteder, indkøbsmuligheder og caféer samt isbarer.

Lejligheden ligger i en ejendom fra midten af 1900-tallet, og som tidligere tilhørte den statslige pensionsfond. Selvom dens udseende ikke vækker jubel, har den alligevel flere fordele: beliggenhed, privat parkeringsplads og udsigt over den smukke Ortigia.

Læs mere om Balcone Arsenale

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (med balkon):
- Lejligheden består af enorm opholdsstue med spisebord og sofarrangement samt fjernsyn, spisekøkken med udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser / toilet. Lejligheden råder endvidere over aircondition og varmeanlæg.

Skjul teksten
 
 
search map