Feriebolig i Siracusa

Alla Giudecca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alla Giudecca er intet mindre end en fantastisk historisk bygning beliggende i Siracusas mest inspirerende område, nemlig halvøen Ortigia.

Bo i stemningsfulde historiske rammer

Træder du ind af døren fra denne smalle gade i den gamle ghetto på Ortigia, ser receptionen ret beskeden ud... men jo mere du bevæger dig langs gangen mod den indre gård, fællesstuerne og din indlogering, jo mere vil du blive omfagnet af palæets historie. Bygningen stammer fra 1500-tallet og rummer i dag 24 lejligheder, både toværelses- og treværelseslejligheder - de store fællessale er ganske simpelthen fantastiske.

Læs mere om Alla Giudecca

Overraskelserne fortsætter under jorden

Den nuværende ejer, som er arkitekt, købte palæet af fascination for dens arkitektoniske linjer. Hun var klar over at der var meget arbejde, der skulle til for at gøre palæeet til beboelse igen - det hun ikke var klar over var at der fandtes en hemmelig dør langs en af gangene. Da døren blev åbnet fandt hun ud af at der var en trappe der førte under selve bygningen. De begyndte at tømme ud for jord og materialer der havde samlet sig med tiden og efter sigende skulle det udgravede have fyldt 55 læs. Til sidst stod de foran en gammel jødisk badeanstalt, en såkaldt miqwè, som er blevet opført under Siciliens byzantinske periode. Der er tale om Europas mest betydningsfulde miqwè. Som gæst på stedet er det muligt at besøge badeanstalten.

Bekvemme lejligheder og værelser

I dag er Alla Giudecca gennemrestaureret og du kan glæde dig over at bo i en lejlighed, der er udstyret med satellitfjernsyn, sikkerhedsboks og aircondition. Vær dog opmærksom på, at køkkenet er et tekøkken, dvs. 2 kogeplader. Derudover er der nogle lejligheder der har udgang til terrasse med bord og stole, hvilket er pragtfuld i de sicilianske lunde aftentimer. Du kan også vælge indkvartering i værelser.

Børnevenligt? Nej, bestemt ikke!

Vi anbefaler Residence Alla Giudecca til voksne, især par, der ønsker at opleve et flot stykke historie i en historisk beriget by. Stedet accepterer børn, men vi kan ikke anbefale stedet til børnefamilier på grund af de mange trapper og af den ringe plads til at lege og udfolde sig.

Læs om lejlighederne på Alla Giudecca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map