Feriebolig i Siracusa

Alla Giudecca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alla Giudecca er intet mindre end en fantastisk historisk bygning beliggende i Siracusas mest inspirerende område, nemlig halvøen Ortigia.

Bo i stemningsfulde historiske rammer

Træder du ind af døren fra denne smalle gade i den gamle ghetto på Ortigia, ser receptionen ret beskeden ud... men jo mere du bevæger dig langs gangen mod den indre gård, fællesstuerne og din indlogering, jo mere vil du blive omfagnet af palæets historie. Bygningen stammer fra 1500-tallet og rummer i dag 24 lejligheder, både toværelses- og treværelseslejligheder - de store fællessale er ganske simpelthen fantastiske.

Læs mere om Alla Giudecca

Overraskelserne fortsætter under jorden

Den nuværende ejer, som er arkitekt, købte palæet af fascination for dens arkitektoniske linjer. Hun var klar over at der var meget arbejde, der skulle til for at gøre palæeet til beboelse igen - det hun ikke var klar over var at der fandtes en hemmelig dør langs en af gangene. Da døren blev åbnet fandt hun ud af at der var en trappe der førte under selve bygningen. De begyndte at tømme ud for jord og materialer der havde samlet sig med tiden og efter sigende skulle det udgravede have fyldt 55 læs. Til sidst stod de foran en gammel jødisk badeanstalt, en såkaldt miqwè, som er blevet opført under Siciliens byzantinske periode. Der er tale om Europas mest betydningsfulde miqwè. Som gæst på stedet er det muligt at besøge badeanstalten.

Bekvemme lejligheder og værelser

I dag er Alla Giudecca gennemrestaureret og du kan glæde dig over at bo i en lejlighed, der er udstyret med satellitfjernsyn, sikkerhedsboks og aircondition. Vær dog opmærksom på, at køkkenet er et tekøkken, dvs. 2 kogeplader. Derudover er der nogle lejligheder der har udgang til terrasse med bord og stole, hvilket er pragtfuld i de sicilianske lunde aftentimer. Du kan også vælge indkvartering i værelser.

Børnevenligt? Nej, bestemt ikke!

Vi anbefaler Residence Alla Giudecca til voksne, især par, der ønsker at opleve et flot stykke historie i en historisk beriget by. Stedet accepterer børn, men vi kan ikke anbefale stedet til børnefamilier på grund af de mange trapper og af den ringe plads til at lege og udfolde sig.

Læs om lejlighederne på Alla Giudecca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Alla Giudecca

Læs personlige anmeldelser af Alla Giudecca som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Alla Giudecca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 13 anmeldelser fra Alla Giudecca

Overraskende dejlig Ø !!!

En ualmindelig dejlig ferie, Siracusa jødiske distrikt er helt perfekt!

Læs mere

Meget charmerende hotel i en fantastisk by.

Hotellet ligger i Ortiga dvs. den ældre bydel som ligger på en ø, lidt ligesom Gamla Stan i Stockholm, dog større. Hvis man har lejebil og skal til Ortiga så er det lidt besværligt, Man skal sikre sig at hotellet har noteret ens bilnummer da der ellers venter høje bøder når man kommer hjem da området har skrappe miljørestriktioner og bilernes nummerplader fotograferet når I kører ind. Hotellet kan give besked til politiet om at du bor på hotellet og du kan dermed undgå en ret ærgelig udgift når du kommer hjem.
At komme til hotellet, selv med tilladelse, er en udfordring, men det vidste vi godt. Det bedste er smide tasker af i nærheden og så parkere bilen i det store parkeringshus i nærheden af markedet og gå til hotellet, ca. 1 km.
Hotellet var vældigt charmerende, fantastisk smukke værelser, alt fungerede gnidringsfrit på nær at hele byen fik strømafbrydelse i et halvt døgn hvilket gjordt at alt holdt op med at fungere inkl. vandhanerne. Ikke noget som skal stå hotellet til last men gav vores tur endnu mere følelsen af at været rejst tilbage i teden. Desuden sætter et så langt afbrud, hele personalet og organisationen på prøve og jeg må sige at de håndterede siteuationen med bravur. godkendt.

Læs mere

Lækkert B&B

Rigtig lækkert B&B med god beliggenhed. Smuk renoveret bygning med meget lækre lejligheder. Personalet var søde og imødekommende. Morgenmadsbuffet var okay.

Læs mere

Fantastisk, tænk at bo på et museum

Fantastisk hotel, super beliggenhed, super betjening og skønne værelser

Læs mere

Dejlig lejlighed i den gamle del af byen - på halvøen Ortigia

En meget fin lejlighed. Centralt i den gamle bydel. Med gåafstand til det meste. Og hvis du vil over til resten af byen, kan det klares med lokalbusser og naturligvis med taxaer.
Med måden bygningen var opbygget/restaureret på gav det et indtryk af megen hensyntagen til lokalområdet og samtidig et elegant historisk indtryk og for os turister var der også det der skulle være af hverdagens faciliteter.
Mange smøger og smalle gader. Hvor hverdagslivet også blev levet af den lokale befolkning. Det er rart også at se andet ind turiser.
Vi spiste en fortræffelig morgenmad på hotellet og ellers ude i byen. Der var mange gode spisesteder og som hotellets personale havde meget fint tjek på. Med afkrydsninger på kortet var vi godt stillet. Også på egen hånd igennem byen er der en del fine små steder til spisning og afslapning.
Udsigt fra byens "kant" til det omkringliggende hav var i sig selv en oplevelse. Om det regnede, solen skinnede eller det var udsigt mod lyshavet på det omkringliggende land.

Læs mere

Fantastisk sted

Et absolut velfungerende hotel. Super værelse, mange trapper for at komme derop, men belønningen i form af terrasse med skøn udsigt var det så absolut værd. Hoteller lige midt i den meget charmerende gamle bydel. Vi kommer forhåbentligt tilbage.

Læs mere
 
search map