Hotel i Siracusa

Addauro Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Addauro Resort ligger syd for den historiske by Siracusa og ikke langt fra havet. Her er du omgivet af et smukt, siciliansk landskab, og her kan du slappe af efter nogle interessante dage fyldt med seværdigheder og strandliv.

Skøn lille pool

Adduaro Resort ligger som nævnt i rolige omgivelser og er perfekt til dig, der gerne vil komme helt ned i gear. Havet ligger et par kilometer væk og stranden ca. halvanden kilometer fra hotellet. De dage, du vil blive på hotellet, kan du slå dig ned i en af de liggestole, som er placeret rundt om poolen. Her er også parasoller, hvis du synes, solen "steger" for meget. I sommerhalvåret er der mulighed for at købe drikkevarer i baren.

Læs mere om Addauro Resort

Have og restaurant

Addauro Resort har også en fin, lille have og en indendørs bar, hvor du kan bestille kaffe, juice, sandwiches, salater og is. Du kan naturligvis også bestille en dejlig cocktail.

Når sulten melder sig, kan du spise på den nærliggende restaurant uden for hotellet. Den ligger ca. 1,2 km væk. Og ud mod kysten er der flere alternativer. Vælger du at blive på Addauro Resort, kan du få serveret retter fra det klassiske, sicilianske køkken. Restauranten plejer at være åben mellem april til oktober, men vi tager forbehold for evt. ændringer. Du skal dog forudbestille bord inden kl. 16.00.

Andre faciliteter er parkering, internet (tilgængeligt på værelserne, i restauranten og på fællesområderne), cykler (kan lånes efter tilgængelighed) samt vaskeservice. Hotellet kan også arrangere guidede udflugter, madlavningskurser m.m.

Hyggelige værelser

Der er forskellige værelsestyper på Addauro Resort. En del af værelserne (specielt familieværelserne) ligger ud mod gårdhaven, andre mod poolen eller haven. Stilen er moderne, og nogle af værelserne har privat udeplads. Værelserne har aircondition, Wi-Fi, satellit-TV, lille køleskab, elkedel og safetyboks. Badeværelserne har bruser eller badekar.

Læs om værelserne på Addauro Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map