Hotel i Sinagra på Sicilien

Hotel Greda

 
Hotel Greda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Greda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sinagra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Greda er et lille hotel, som ligger i det historiske centrum af Sinagra.

Hotellet ligger i et gammelt og nyrestaureret palæ, hvorfra du har udsigt over resten af byen og dalen. I kort gåafstand fra hotellet finder du Sinagras hovedtorv med dens caféer, hvor du kan nyde en kop espresso eller en forfriskende granita. Parkeringsplads til bilen finder man på de offentlige pladser ved floden de fleste af årets dage - kun når der er byfest, er der lidt postyr her. Vær opmærksom på, at der er trappetrin fra hotellet ned til centrum og parkeringspladsen, hvorfor det ikke er anbefalet til gangsbesværede gæster.

Læs mere om Hotel Greda

På hotellet findes der reception og morgenmadsrestaurant. Hotellets 9 værelser er pænt store og klassisk møblerede. De råder alle over aircondition, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Seks af dem har desuden en dejlig balkon med flot udsigt. Det skal bemærkes, at receptionen ikke er bemandet hele døgnet, trods ejerne bor i nærheden, hvorfor det er vigtigt, at du oplyser din forventede ankomsttid og gerne tidspunktet på afrejse. Gæsterne bliver forsynet med egen nøgle til hoveddøren.

Skjul teksten
 
 
search map