Villa i Selinunte på Sicilien

Villa Cycas

 
Villa Cycas er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cycas er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Selinunte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Cycas ligger ved floden Belices udmunding, knap 150 meter fra den dejlige sandstrand, som ligger under haven. Villaen nås ad en grusvej, så man skal køre forsigtigt. Udsigten til kystlinjen er dog besværet værd. På denne del af Sicilien mødes det mørkeblå Middelhav med hvide sandstrande, som gemmer sig bag marker, der dufter af liljer og urter.

Villaen er blevet møbleret for en fastboende familie, så der er god plads og behageligt lyse værelser. Haven er vidunderligt prydet med store palmer og blomster, der adskiller husets terrasse fra havet.

Læs mere om Villa Cycas

Siden sommer 2006 er der et svømmebassin i haven til rådighed for villaens gæster. Husets beliggenhed er helt exceptionel, tæt på de græske ruiner af Selinunte, Europas største arkæologiske park, som ligger kun 7 km herfra. I nærheden findes der desuden indkøbsmuligheder, restaurant og café.

Hus med 5/7 sovepladser (ca. 200 m²):
Huset strækker sig på ca. 200 m² og er fordelt på to etager. En trappe fører op til husets terrasse og indgang. Herfra kommer man ind af en stor opholds/spisestue. Køkkenet består af komfur med ovn og har adgang til en terrasse. Et vaskerum på samme etage indeholder vaskemaskine. I den underste etage findes også to soveværelser med to enkeltsenge hvert og adgang til have, soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.
På første sal ligger soveværelse med balkon og eget badeværelse med toilet og bruser. Der er desuden aircondition i villaen.

Skjul teksten
 
 
search map