Feriebolig i Selinunte på Sicilien

Residence Triscinamare

 
Residence Triscinamare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Triscinamare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Selinunte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Triscinamare er desuden et hyggeligt lille feriecenter, som ligger i det spændende sydvestlige hjørne af Sicilien.

Badeferie og kultur

Her får man mulighed for at kombinere en dejlig afslappende ferie ved det skønne hav med muligheden for at besøge de berømte græske ruiner i den arkæologiske park i Selinunte.

Læs mere om Residence Triscinamare

Privat sandstrand og børnepool blandt meget andet

Residence Triscinamare byder på flere forskellige faciliteter som f.eks. privat sandstrand, børnepool, legeplads samt mulighed for windsurfing og leje af vandcykler og ikke mindst private parkeringsforhold.

Børneunderholdning og endda diskotek

Vi gør venligst opmærksom på, at der i sommerperioden arrangeres en del børneunderholdning om dagen og at der til tider også vil finde aftenunderholdning sted og en sjælden gang diskotek. Man må derfor være forberedt på en vis støj, men til gengæld får man en spændende beliggenhed, god sandstrand og børnepool.

Udemærkede lejligheder

Lejlighederne er ganske udmærkede og nogle af dem byder på enten veranda, balkon eller ”haveområde”. Desuden findes et begrænset antal lejligheder som ligger direkte ud til stranden.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejlighederne ligger ca. 200 meter fra stranden og er udstyret med fjernsyn, telefon, sikkerheds-boks og aircondition. Lejlighederne består af opholdsstue med god dobbelt sovesofa samt køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser:
- Lejlighederne ligger lige ved stranden og er udstyret med fjernsyn og telefon. De består af opholdsstue med god dobbeltsovesofa samt køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, og flot terrasse med hvorfra man kan se havet enten direkte eller fra siden.

Skjul teksten
 
 
search map