Feriebolig i Selinunte på Sicilien

Residence Triscinamare

 
Residence Triscinamare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Triscinamare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Selinunte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Triscinamare er desuden et hyggeligt lille feriecenter, som ligger i det spændende sydvestlige hjørne af Sicilien.

Badeferie og kultur

Her får man mulighed for at kombinere en dejlig afslappende ferie ved det skønne hav med muligheden for at besøge de berømte græske ruiner i den arkæologiske park i Selinunte.

Læs mere om Residence Triscinamare

Privat sandstrand og børnepool blandt meget andet

Residence Triscinamare byder på flere forskellige faciliteter som f.eks. privat sandstrand, børnepool, legeplads samt mulighed for windsurfing og leje af vandcykler og ikke mindst private parkeringsforhold.

Børneunderholdning og endda diskotek

Vi gør venligst opmærksom på, at der i sommerperioden arrangeres en del børneunderholdning om dagen og at der til tider også vil finde aftenunderholdning sted og en sjælden gang diskotek. Man må derfor være forberedt på en vis støj, men til gengæld får man en spændende beliggenhed, god sandstrand og børnepool.

Udemærkede lejligheder

Lejlighederne er ganske udmærkede og nogle af dem byder på enten veranda, balkon eller ”haveområde”. Desuden findes et begrænset antal lejligheder som ligger direkte ud til stranden.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejlighederne ligger ca. 200 meter fra stranden og er udstyret med fjernsyn, telefon, sikkerheds-boks og aircondition. Lejlighederne består af opholdsstue med god dobbelt sovesofa samt køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser:
- Lejlighederne ligger lige ved stranden og er udstyret med fjernsyn og telefon. De består af opholdsstue med god dobbeltsovesofa samt køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, og flot terrasse med hvorfra man kan se havet enten direkte eller fra siden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Triscinamare

Læs personlige anmeldelser af Residence Triscinamare som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Triscinamare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Triscinamare

Skøn og afslappende ferie

Vi er meget tilfredse med vores uge på Triscinamare.
Personalet var imødekommende og hjælpsomme og
føltes afslappende og fredeligt på feriestedet.
Vi var meget tilfredse med vores lejlighed, fik lige det sted, vi
ønskede.
Et minus var restauranten, men da vi fandt et spisested
lige udenfor hvor du kan bestille færdigretter og tage hjem
med lækker mad, gjorde det ikke noget at restaurantmaden ikke var bedre.
I køkkenområdet manglede vi en lille kasserolle til at koge vand til te.
     Sydvestlige Sicilien føles ægte og der var flere gode udflugtsmål i nærheden.
På Triscinamare var vi de eneste nordboere, dog italienske gæster som
også syntes at værdsætte roen og komforten på stedet.
     Vi ville elske at vende tilbage som gæster endnu et år.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Triscinamare

Ferieboligen i Trisinamare ligger med en formidabel udsigt til vandet, alt hvad der stod i rejsebeskrivelsen passede. Stedet er meget pænt og velholdt. I de 4 dage vi overnattede på stedet var der ikke larm. Boligen ligger i tilpas kort afstand til flere store seværdigheder hvilket vi benyttede os af. Børnepoolen var dog uden vand måske dette skyldes det tidlige rejsetidspunkt, det skal dog her tilføjes at vi ikke havde brug for en pool da vejret ikke indbød til badeferie.
Stedet kan varmt anbefales.

Læs mere

Kim og rejsefæller fra Giugliano (NA) i Italien boede på Residence Triscinamare i Selinunte fra d. 4. til d. 11. august 2007.

Vi var rigtig glade for vores ophold og de muligheder der er for at holde ferie blandt italienere, da stedet var meget italiensk og meget lidt præget af udenlandske turister. Regionen og Sicilien var spændende og gav mulighed for gode oplevelser, naturligvis i den vestlige del af Sicilien. Skal man "blot" ligge på stranden er der efter vores mening bedre steder langt nordligere i Italien. Den italienske standard på en bungalow er ikke som et sommerhus i DK. Det skal man være indstillet på, eller i hvert fald ikke have for store forventninger. Det er anderledes, men i sagens natur også hyggeligt. Dog står standard på vores bungalow ikke i mål med prisen, men det skyldes nok det valgte ferietidspunkt. Samlet set har vi haft en god ferie og jeres informationer har været gode.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Triscinamare

Læs mere

Bedømmelse af Residence Triscinamare

Læs mere

Bedømmelse af Residence Triscinamare

Læs mere
 
search map