Anmeldelser af Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia

 
Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia

Læs personlige anmeldelser af Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne Merete og medrejsende fra Hillerød boede på Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia i Scopello fra d. 20. til d. 20. september 2009.

Det var en dejlig oplevelse at være til vinsmagning på Tenute Plaia, hvor vi grundigt blev sat ind i deres vin produktion og historie.
Ligesom vinsmagningen, hvor vi blev undevist, med stort engagement. Efter følgende middag, var en intruduktion i de forskellige traditionelle sicilianske retter, det var en rigtig god aften.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map