Feriebolig i Scopello på Sicilien

Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia

 
Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vingården Tenute Plaia ligger ud til det smukke naturreservat Lo Zingaro. Det temperamentsfulde klima giver her høje temperatureforskelle, og Siciliens stærke sol er med til at fostre robuste vine med en enestående bouquet af blomster og frugt. Er du på ferie på Sicilien, kan du besøge Agriturismo Tenute Plaia og få en vinsmagning af deres og naboens vine eller spise middag på deres restaurant, hvor du kan kombinere deres vine med de traditionelle og velsmagende retter fra den folkelige madlavning.

Besøg i vinmarkerne med efterfølgende vinsmagning (om mandagen)
- Her besøger du vinmarkerne og får forklaret, hvordan vinen produceres lige fra beskrivelsen af de klassiske sicilianske druesorter til den tekniske del af selve fremstillingen. Vinsmagningen begynder mellem kl. 17.00 eller kl. 19.00 alt efter årstiden og der kræves minimum 4 tilmeldinger for at gennemføre den. Den består af følgende vine: Tirsi Nero D’avola, Plaia Cabernet Nero D’avola, Erabio Grillo (økologisk), Insolia Doc Erice og Nero D’avola Doc Erice. Sammen med vinene serveres lidt fast føde: tre typer lokale oste, brød med olivenolie og origano, omelet med hestebønner og andre lokale specialiteter.

Læs mere om Vinsmagning på Agriturismo Tenute Plaia

Besøg i vinmarkerne med efterfølgende middag og vinsmagning (om tirsdagen, torsdagen og søndagen)
- Her besøger du vinmarkerne og får forklaret, hvordan vinen produceres lige fra beskrivelsen af de klassiske sicilianske druesorter til den tekniske del af selve fremstillingen. Vinsmagningen består af følgende vine: Tirsi Nero D’avola, Plaia Cabernet Nero D’avola, Erabio Grillo (økologisk), Insolia Doc Erice og Nero D’avola Doc Erice. Vinene nydes her akkompagneret af en middag bestående af et stort udvalg af lokale retter som fx: tunpølse, grøntsagscouscous, sværdfisk og sherrytomater, farserede soltørrede tomater, blæksspruttesalat for slet ikke at tale om tunnu incuddruriato, caponata di milinciani, sfigghiulati, cori di tunnu og meget mere, som du kan glæde dig til at finde ud af, hvad betyder. Årstiden er med til at afgøre hvornår man spiser sin middag så langt syd på. I det tidlige forår og det sene efterår spiser man omkring kl. 19.00, mens klokken de varme sommerdage går hen og bliver 21.00.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map