Anmeldelser af Villino dei Gabbiani

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villino dei Gabbiani

Læs personlige anmeldelser af Villino dei Gabbiani som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villino dei Gabbiani. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Rolf og familie fra København V boede på Villino dei Gabbiani i Scopello fra d. 26. maj til d. 2. juni 2007.

vi har været meget glad for touren. På trods af skiftende vejret, var det skønt. Vind eller regn dage blev brugt til at besøge historiske steder i nærheden, ellers hyggede vi os ved de forskellige strande i Scopello og Lo Zingaro. Man kunne udforske område i ugevis. Vi havde to små børn med og det var ikke noget problem. Det er dog vigtig at man lejer en bil, ellers kan det bliver svært med indkøb og strandtourer, da Cala Bianco (stranden ved huset) nok er den mindst interessante strand af dem alle. Det er en god ide at at tage en tour ind i National parken Lo Zingaro, strandene er fantastiskj! Det med bilen burde man måske nævne på jeres hjemme side, selvom I skriver om afstande til det nærmeste indkøb/restaurant, så er man måske ikke klar over at vejene går meget op og ned og varmen er heller ikke ringe. Kun "hard core" cyklister vil kunne nyde det. Husejeren var skønt og meget ukompliseret, generellt var folk meget venlig og imødekommende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Renata

Scopello, Sicilien

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa Nicole

Scopello, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map