Anmeldelser af Villette Cala Mazzo

 
Villette Cala Mazzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villette Cala Mazzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villette Cala Mazzo

Læs personlige anmeldelser af Villette Cala Mazzo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villette Cala Mazzo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nina og familien fra Danmark boede på Villette Cala Mazzo i Scopello fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi har været meget glade for vores tur til Scopello. Huset lå ideelt tæt på stranden som består af små hvide sten og klipper. Velegnet både for børn og voksne. Det blev til rigtig meget snorkling. Også i det nærliggende naturreservat: Lo Zingaro som vi besøgte tidligt om morgenen og oplevede at svømme i flere laguner langs bjergruten. Landsbyen Scopello er halvanden kilometer væk og fuld af stemning og ikke mindst restauranter. Der er en dykkerklub som byder på ture i gummibåd langs naturreservatet (30 Euro pr. person for fem timer). Det var et hit for vores to piger på 16. Alt i alt en meget fin uge, som vi varmt kan anbefale. Huset levede op til vores forventning, værterne var venlige og hjælpsomme, talte dog kun lidt engelsk, men skriftligt på sms gik det bedre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kari og rejsefælle fra Randers C. boede på Villette Cala Mazzo i Scopello fra d. 20. til d. 27. juli 2009.

Vi har haft en rigtig dejlig tur til Sicilien.
Det viste sig at være en rigtig god idé med 2 opholdssteder, selvom det bliver lidt dyrt at betale 2 gange slutrengøring.

Vi var glade for at bo begge steder. Cefalú var rigtig dejlig fordi der næsten altid blæst en frisk vind. Der var en dejlig pool og fælles vaskemaskine.
Scopello var også rigtig dejlig bla fordi man bare var 100 meter fra stranden og fordi vi havde egen have og stor terrasse.
Vi havde en lidt uheldig situation i Scopello da vi skulle afregne med værten, Nuccio Curdo hedder han. Vi var informeret om at vi skulle betale air condition efter forbrug og vi checkede sammen måleren ved ankomsten. Det viste sig at huset i sig selv var dejlig svalt, så vi rørte ikke a.c. fjernbetjeningen. Men jeg var hele ugen opmærksom på at der var lys i anlægget og at måleren stod på samme tal, som ved ankomsten. Da vi skulle rejse kom Nuccio Curdu med en ung mand - og mens Noccio snakkede med os om vi havde været tilfredse og om vi havde brugt a.c., checkede den unge mand om huset var efterladt ok. Efter et par minutter kaldte kaldte den unge mand så på Curdo, og lige pludselig var a.c. anlægget slukket og målerens tal var væk. Det var faktisk temmelig pinligt for dem syntes jeg, fordi jeg havde jo selv checket umiddelbart inden de ankom at anlægget virkede. Det endte heldigvis med at vi fik hele vores depositum tilbage, men jeg er da smadder ked af, når folk så åbenlyst forsøger at "tage os ved næsen".
Mit råd til andre turister er, at det er en god idé at være med til at checke lejlighederne sammen med værten, så de ikke kan lave den slags numre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map