Feriebolig i Scopello på Sicilien

Villette Cala Mazzo

 
Villette Cala Mazzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villette Cala Mazzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villette Cala Mazzo ligger på skråningen over Cala Mazzo di Sciacca, en lille dejlig strand i Zingaro Naturreservat. Her bor du ca. 100 meter fra stranden i rolige og grønne omgivelser. Stranden består af sand og sten, og havbunden er på den ene side ret lav, så børnene kan bade uden fare.

Der er ca. 1,5 km til Scopello, hvor der er flere spisesteder at vælge imellem og de mest basale indkøbsmuligheder. Ellers findes et bredere og bedre udvalg af butikker i Castellammare del Golfo, som ligger 5 km herfra.

Læs mere om Villette Cala Mazzo

Villette Calamazzo er to store villaer, som hver er stykket op i fire rummelige lejligheder. En slags rækkehuse, dog mindre klemt og med alle værelser liggende i stueetagen. Hver lejlighed har selvstændig indgang, have med grill og udendørs brus samt stor overdækket terrasse med bord og stole. De er desuden alle udstyrede med aircondition, satellitfjernsyn og mikrobølgeovn.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Lejlighederne ligger alle i stueetagen og består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen har man udgang til den store terrasse.

Det skal bemærkes, at trods nærheden til havet er der ingen havudsigt fra husene, da der er en tæt og forfriskende pinjeskov mellem husene og havet.

Skjul teksten
 
 
search map