Villa i Scopello på Sicilien

Villa Sirena

 
Villa Sirena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Sirena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette selvstændige hus med egen pool ligger midt i et smukt siciliansk landskab med en betagende panoramisk udsigt. Huset har egen have, hvor man kan grille, og de mange omkringliggende beplantninger er med til at gøre huset til en afslappende oase og privat base for fx to par der rejser sammen eller for en familie på fire.

Nærmeste spisesteder og en lille butik findes i Scopello ca. 2 km herfra. I byen Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finder du et større udvalg af butikker. Mellem disse to byer, i kort køreafstand fra villaen, kommer man til områdets dejlige sandstrand ”Giudaloca”. Afstanden til Zingaro naturreservatet er også ganske kort.

Læs mere om Villa Sirena

Villa med 4 + 1 sovepladser (ca. 80 m²):
- Villaen er smagfuldt og moderne indrettet med bl.a. fladskærms-TV, dvd-afspiller, stereo og mindre vinlager med lokale vine,som man mod betaling kan tage fra. Huset består af en rummelig opholdsstue samt køkken med fire blus, ovn, og både vaskemaskine og opvaskemaskine. Her er to soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og bruser.

Huset er udstyret med aircondition og en udendørs overdækket og møbleret veranda, hvor man kan nyde sine måltider og den gode udsigt. Mod betaling af et tillæg er det muligt at få en ekstra opredning, så der er 5 sovepladser i alt.

Skjul teksten
 
 
search map