Villa i Scopello på Sicilien

Villa Rosa dei Venti

 
Villa Rosa dei Venti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rosa dei Venti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra villaen kan du nyde du en formidabel udsigt over det krystalblå hav hinsides de kendte stenstrande og naturen, som Vor Herre skabte den: Uberørt!

Nyd dine måltider udendørs

Her kan du slappe af på den rummelige terrasse med pergola i træ, solide havemøbler ligeledes udført i træ og et mindre opmuret udekøkken og barbecue; et oplagt sted at indtage alle dagens måltider og den skønne udsigt. I haven finder du desuden et indbydende svømmebassin. Også herfra er der udsigt til dalen neden for og til bugten Baia di Guidaloca. Der er kun 2,5 km til stenstrandene nedenfor.

Læs mere om Villa Rosa dei Venti

Praktiske oplysninger om indkøb og området

Du bor her få minutters kørsel fra middelalderbyen Scopello, hvor der er en bar, restauranter og en lille købmand, der dækker de mest basale behov. For yderligere indkøb eller lyst til at afprøve andre restauranter, skal man køre blot 5 km til Castellammare del Golfo, der har et større udvalg af det hele. Lufthavnen ved Trapani er blot 40 km væk.

Villa med 6 sengepladser (80 m²):
- Huset er indrettet med et opholdsrum med sofaarrangement, satellitfjernsyn med fladskærm, dvd-afspiller og musikanlæg; her er desuden køkkenhjørne (med komfur med fire gasblus, ovn, elkoger og opvaskemaskine) og spiseområde, og endelig er her et vinudvalg, således at det er muligt at berige opholdet med lidt lokale sicilianske dråber. Her er desuden tre soveværelser: et værelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng og et sidste værelse med to enkeltsenge. Badeværelset er udstyret med toilet, bruseniche og hårtørrer. Villaen har desuden aircondition og vaskemaskine.

Men det stopper ikke her; for villaen er nemlig serviceret 24-timer i døgnet, således at man kan bestille udflugter i båd eller eksempelvis i kano til uopdagede små strande og bugter i området.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Rosa dei Venti

Læs personlige anmeldelser af Villa Rosa dei Venti som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Rosa dei Venti. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Rosa dei Venti

Læs mere
 
search map