Anmeldelser af Villa Renata

 
Villa Renata er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Renata er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Renata

Læs personlige anmeldelser af Villa Renata som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Renata. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Isabelle med selskab fra Stockholm i Sverige boede på Villa Renata Scopello 13-20 juli 2012. Inden da boede de på Terrazza Sofia i Castellammare del Golfo.

Rejsen gik virkelig godt, og vi ville gerne være blevet længere.
Stor villa med vidunderlig udsigt, gåafstand til en fantastisk strand med vandet blandt andet det fineste vand vi har set. Lejligheden er i god stand og var ryddelig. Men vi havde store problemer med toilettet, da det allerede blev stoppet den anden dag. Rørene virker til at være dårlig, for der blev kun brugt papir. Yderst vanskeligt at kommunikere med ejeren, der ikke kan være et ord engelsk, og vi kunne ikke italiensk. Ejeren ville have os til at stå for udgiften til blikkenslager, og at det skulle blive fratrukket depositum, hvilket vi nægtede, fordi vi mener, at det ikke var vores handlinger, men standarden af toilettet, der var årsagen. Ubehageligt at stå og diskutere med hinanden, når ingen forstår hinanden, endelig kom vi til at tale med i telefon, der kunne engelsk og diskutere yderligere. Til sidst gav ejeren sig, men ærgerligt at det blev det sidste indtryk. For huset kan vi ellers anbefale, men meget problematisk ikke at have en repræsentant, der taler engelsk. Det er værd at bemærke, at kun ét soveværelse har AC. Leje af bil anbefales, da der ikke findes restaurant eller bar i nærheden undtagen den på stranden. Det kan varmt anbefales at tage til byen Scopello, vildt hyggelig lille landsby med flere restauranter.

In-Italia's kommentar

Ved problemer på stedet, er det altid vigtigt at kontakte os hos In-Italia, da vi er her som backup og for at være vores kunders italienske stemme ved hver kundes regning. Dette er en af de største og vigtigste serviceydelser, vi leverer til vores kunder gratis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Finn Egeberg og hustru fra Dragør boede på Villa Renata i Scopello fra d. 10. til d. 17. oktober 2009.

Vi harvde en dejlig tur til Sicilien. Området er meget spændende:
Scopello, Erice, Trapani, Corleone - det var lidt af en tur - det tog os 4 timer i bil og vi tror der er mindre end 100 km. derind - Monreal med den fantastiske kirke og Castellammare di Golfo og mm. Sicilien er en stor oplevelse.
Jeg vil gøre opmærksom på at de afstande der står under det hus vi lejede er forkerte. Der er ca. 8 km. (ikke 4) til Castellammare og 6 km. (ikke 2) til Scopello. Det var lidt øv for vi havde regnet med at begge byer var indenfor gå-rækkevide.
Venlig hilsen
Marianne Valentin
PS Den søde damen der ejer huset vi lejede kom 2 gange uanmeldt - det er vi ikke vant til, og vi må sige vi syntes det var lidt generende - men sød var hun og den ene gang havde hun kager med til os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map