Villa i Scopello på Sicilien

Villa Renata

 
Villa Renata er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Renata er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Renata ligger under 200 meter fra den lille bugt kaldet Guidaloca, et yndet badested for lokale og tilrejsende gæster store dele af året.

Bo naturskønt med kort til byen

Stranden består af småsten, vi kunne også kalde det grus, vandet er klart, og udsigten til det nærliggende naturreservat Parco dello Zingaro med dets frodige forbjerge er smuk og harmonisk. Du har ca. fire kilometer ind til Castellamare del Golfo, hvor der er talrige restauranter, caféer, indkøbsmuligheder og alt andet, du har brug for under din ferie, mens den yndige lille by Scopello kun er to kilometer væk.

Læs mere om Villa Renata

En base for livet i det fri

Villa Renata er på ingen måde luksuriøst indrettet, og møblementet er da også ganske simpelt, men hvem kommer også her for at sidde inden døre, når man har stranden inden for et minuts gang og en kæmpestor terrasse med havudsigt? Der hører for resten også have til villaen, og i den finder du grill samt et lille udendørskøkken. Der er parkering i gården.

Villa med 6 sovepladser 150 (m²)
- Villaen ligger helt i stueetagen og består af stue i forskudte plan med pejs og sofaarrangement, stort køkken, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene er udstyret med aircondition og flot havudsigt), et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med badekar og toilet.
Villaens største force, ud over beliggenheden, er dens store veranda med bord og stole, hvorfra du nyder en flot udsigt over havet.

Skjul teksten
 
 
search map