Villa i Scopello på Sicilien

Villa Orca

 
Villa Orca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Orca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor her nær Scopello og bugten ved Castellammare del Golfo, hævet over havet på et frodigt fremspring, hvilket betyder at du får en utrolig udsigt til havets azurblå nuancer og naturens støvede gule og grønne farver.

Flot have med middelhavsvegetation og -stemning

Villa Orcas have er beplantet med den klassiske sicilianske vegetation, kaldet macchia mediterranea; og her med naturen som nærmeste nabo er du sikret bedste vilkår for afslapning og privatliv. Samtidig er der rig mulighed for at mænge sig med mængderne ved de berømte strande ved Scopello, da villaen ligger blot 2,6 km fra havet.

Læs mere om Villa Orca

Terrasse, pool, grill og skøn udsigt

Huset har en skøn terrasse på havsiden, hvorfra du kan nyde udsigten til lysets skiften og vindens leg med skyerne. Terrassen er overdækket af en pergola i træ, ligesom havemøblerne er af træ. Foran terrassen finder du villaens pool, hvor du kan dase på stenkanten og forbyde dig i omgivelserne og det behagelige vand. Her er desuden grill og privat parkering.

Villa med 8 sovepladser (ca. 140 m²):
- Villaen giver sine gæster mulighed for at nyde Scopellos naturlige skønhed og aldrig at gå på kompromis med den personlige komfort. Huset er indrettet med et køkken-alrum med sofaarrangement og spiseplads. Køkkenet er indrettet med komfur, bageovn, opvaskemaskine og elkedel. Det skal nævnes, at man i indretningen har haft øje for detaljen og derfor er her naturligvis fjernsyn med plasmaskærm, dvd-afspiller, musikanlæg og satellit-dekoder.

Villaen har 8 sovepladser, der fordeler sig på 4 soveværelser. Her er tre dobbeltværelser, hvoraf det ene har en suite badeværelse med toilet, hårtørrer og bruseniche. Endelig er her et værelse med køjeseng og endnu et badeværelse med toilet, hårtørrer og bruseniche. Der er aircondition og vaskemaskine i huset.

Som gæst i villaen kan man desuden drage fordele af, at huset er serviceret 24-timer i døgnet, således at man kan betale sig fra at få en babysitter ud; og man kan få organiseret udflugter til Naturreservatet Lo Zingaro, båd-udflugter eller hvad med at tage på opdagelse i kano efter små usete strande og bugter, der er utilnærmelige fra landsiden? Hør nærmere ved ankomsten til villaen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Orca

Læs personlige anmeldelser af Villa Orca som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Orca. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Orca

Læs mere

Ervin og rejsefæller fra Sønderborg boede på Villa Orca i Scopello fra d. 11. til d. 18. september 2011.

Det har været en rigtig fin tur og alt har klappet mht det lejede hus som lå pragtfuldt. Vi ankom jo midt om natten (01.30) og mødested, nøgleudlevering samt info om huset gik helt planmæsigt. Det samme mht afleveringen i den anden ende af ferien.
Kan kun anbefales til andre.

Læs mere
 
search map