Villa i Scopello på Sicilien

Villa Nicole

 
Villa Nicole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Nicole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Nicole ligger i fiskerlejet Scopellos bagland på Siciliens nordkyst - 4 km fra havet og 4 km fra byen Castelammare del Golfo, hvor alle praktiske fornødenheder samt restauranter og cafeer findes. Villaen indbyder til en afslappende ferie i det dejlige klima og både den overdækkede terrasse med udendørs køkken og grill og den indbydende pool med solstole og parasoller sikrer at man kan opholde sig udendørs det meste af døgnet.

Naturreservat og sandstrande

De gode sandstrande ved Scopello ligger også blot 4 km herfra, og er man til naturoplevelser ligger naturreservatet Lo Zingaro også blot i få kilometers afstand.

Læs mere om Villa Nicole

Moderne villa

Villaen er en moderne bygning og er flot indrettet. Den er omgivet af en dejlig have med privat svømmebassin, udendørsbruser og overdækket terrasse med grill.

Villa med anneks med 5/7 sovepladser:
- Villaens kvadratmetre er fordelt på et enkelt plan samt et lille anneks. I hovedhuset finder du opholdsstue med pænt køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Annekset rummer en dobbeltseng, samt badeværelse med toilet - der er bruser i forbindelse med soveområdet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Nicole

Læs personlige anmeldelser af Villa Nicole som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Nicole. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Villa Nicole

Dejligt feriehus til den større familie

En skønt feriehus. Fungerede perfekt til vores familie med 4 voksne, godt med de mange soverum. Vi nød særligt ude køkken, med grillplads og overdækket terrasse. Den gode plads udendørs gav mulighed for afslapning i forskellige kroge. Poolen blev flittigt brugt også til aften svømning.

Læs mere

Super villa

Vi er en familie med 3 børn, som nød at bo i Villa Nicole i 5 dage i juli 2019. Det er et smukt og skønt hus, hvor alt er i den skønneste orden. Dejlig pool og hyggeligt udekøkken. Levede klart op til vores forventninger.

Læs mere

Dejlig privat familieferie

Vi har været 14 dage i det skønneste hus med vores store børn og kærester og et barnebarn. På skift kom de og vi hentede hver gang i Palermo lufthavn. Huset gav de bedst mulige rammer for at alle kunne slappe af og nyde hinanden. Vi var kun os selv og kunne hoppe i poolen når man havde lyst. Efterlod håndklæder på liggestolene. Med to terrasser kunne vi sidder forskellige steder og indenfor med aircon. Alle måltider blev spist i udekøkkenet med vidunderlige italienske specialiteter og masser af grøntsager. Vores søde vært Pina kom gladeligt forbi når vi ringede efter hende med småting.
Jeg vil virkelig anbefale huset både som udgangspunkt for seværdigheder men bestemt også som os der skulle have et sted vi kunne være sammen og drikke kaffe og sludre og få sol og badning tilfredsstillet.

Læs mere

Fantastisk hus med god beliggenhed

Dejligt hus med mange muligheder, god standard og behagelig indretning. Afsides men alligevel tæt på både Scopello og Castellamare del Golfo.

Læs mere

Dejligt sted

Det var et meget dejligt lille hus med en pragtfuld pool. Vi var meget begejstret for køkken og bad som fungerede virkeligt godt.
Huset var fint indrettet. Forholdene udenfor med udekøkken og stor overdækket terrasse med en anderledes og behagelig hængekøje var dejlige.

Læs mere

Fantastisk, især poolen!

Vi er meget tilfredse med In-Intalia. Alt fungerede fint, meget fin kontakt. Villaen var mere end tilstrækkelige til os 4, fordi man i virkeligheden kun opholder sig udenfor. Men inde er det hele dekoreret med kærlighed. 2 store soveværelser og en (holdt i pink) børneværelse med enkeltseng. Hængekøjen var super, men især pool med vippe har absolut fornøjet mig, og især mine børn. Der er kun en kort køretur omkring 3-4 km til Scopello og Castellmare . Bil afgørende. Der findes supermarkeder. Kan kun anbefale Villa og In-italia. Ejeren er meget venlig og imødekommende.

Læs mere
 
search map