Villa i Scopello på Sicilien

Villa Nicole

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Nicole ligger i fiskerlejet Scopellos bagland på Siciliens nordkyst - 4 km fra havet og 4 km fra byen Castelammare del Golfo, hvor alle praktiske fornødenheder samt restauranter og cafeer findes. Villaen indbyder til en afslappende ferie i det dejlige klima og både den overdækkede terrasse med udendørs køkken og grill og den indbydende pool med solstole og parasoller sikrer at man kan opholde sig udendørs det meste af døgnet.

Naturreservat og sandstrande

De gode sandstrande ved Scopello ligger også blot 4 km herfra, og er man til naturoplevelser ligger naturreservatet Lo Zingaro også blot i få kilometers afstand.

Læs mere om Villa Nicole

Moderne villa

Villaen er en moderne bygning og er flot indrettet. Den er omgivet af en dejlig have med privat svømmebassin, udendørsbruser og overdækket terrasse med grill.

Villa med anneks med 5/7 sovepladser:
- Villaens kvadratmetre er fordelt på et enkelt plan samt et lille anneks. I hovedhuset finder du opholdsstue med pænt køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Annekset rummer en dobbeltseng, samt badeværelse med toilet - der er bruser i forbindelse med soveområdet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map