Villa i Scopello på Sicilien

Villa Morena

 
Villa Morena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Morena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Morena er et dejligt hus beliggende på et udsigtspunkt ca. 350 meter fra havet og stranden i Lo Zingaro naturreservatet. Nærmeste spisesteder og en lille butik findes i Scopello ca. 2 km herfra. I byen Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finder du et større udvalg af butikker.

Fredelige og naturskønne omgivelser

Huset ligger fredeligt omgivet af middelhavsvegetation, som er så karakteristisk for Lo Zingaro naturreservatet. Der er få andre sommerhuse i området. Fra husets terrasse og have, hvor der er svømmebassin, er der udsigt over vandet og de smukke klipper.

Læs mere om Villa Morena

Villa med 4 sovepladser (ca. 85 m²):
- Villaen er flot indrettet med karakteristiske materialer for området. Man kommer ind i en stor og lys opholdsstue med køkkenhjørne med ovn, hvorfra der er udsigt over havet. I stuen er der en trappe til en lille hems. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Huset har aircondition i alle rum samt vaskemaskine og fjernsyn. Der er to overdækkede terrasser, den ene med sofa og stole, den anden med bord og stole samt grillområde.

Skjul teksten
 
 
search map