Villa i Scopello på Sicilien

Villa Margherita

 
Villa Margherita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Margherita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Margherita har en panoramisk beliggenheden uden for Scopello by, hvor man finder de nærmeste spisesteder, en købmandsbutik og en bager. Få hundrede meter fra villaen ligger en gård fra sekstenhundredtallet, en såkaldt Baglio, der fortæller beskueren lidt om øens arkitektoniske udvikling.

Smuk udsigt

Allerede fra vejen, der fører hen til villaen, kan man se den storslåede terrasse med sin elegante indretning, hvor mange af feriens bedste stunder vil gå med at slappe af og nyde den åndeløst smukke udsigt over bugten, de gamle tårne og de mange nuancer af blåt og gråt fra stenene og havet.

Læs mere om Villa Margherita

1 km til vandet

Områdets kystlinje med sine yndede stenstrande indbyder ud over til badning til forskellige aktiviteter, så som windsurfing, snorkling og dykning samt lystfiskeri. Og med blot 1 km til vandet, er det oplagt at inkorporere en sådan aktivitet under ferien her. Omgivelserne til lands indbyder til gengæld til en cykeltur eller en ridetur.

Faciliteter

Til villaen hører udover den nævnte terrasse, et udendørs-bad, et lille vaskehus med vaskemaskine, et grill-område med bord og stole samt privat parkeringsplads.

Villa med 4 sovepladser:
- Villaen er udstyret med aircondition og inddelt i et opholdsrum med en behagelig sovesofa, fjernsyn med decoder, dvd-afspiller, musikanlæg samt et yderst moderne og veludstyret køkken med naturligvis komfur, bageovn og opvaskemaskine og som rosinen i pølseenden et vinudvalg, således at det er muligt at forsøde ferie-livet med lidt lokal vin. Her er desuden et badeværelse med toilet. Villaen rummer herudover to soveværelser; et dobbeltværelse holdt i naturlige træfarver der matcher møblerne og et lyst værelse med to enkeltsenge. Til hvert værelse hører eget badeværelse; et med toilet, hårtørrer og bruseniche og et andet badeværelse kun med toilet.

Som feriegæst på villa Margherita er det muligt at betale sig fra nogle serviceydelser, som muligvis kunne forsøde det gode ferie-liv en grad til. Blandt andet kan nævnes, at man kan få en babysitter ud; man kan leje en kok eller bestille udflugter i båd, kano eller i bil. Forhør dig ved ankomsten for nærmere detaljer herom.

Skjul teksten
 
 
search map