Anmeldelser af Villa Lo Zingaro

 
Villa Lo Zingaro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Lo Zingaro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Lo Zingaro

Læs personlige anmeldelser af Villa Lo Zingaro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Lo Zingaro. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lykke og rejsefæller boede på Villa Lo Zingaro i Scopello fra d. 26. til d. 29. maj 2011.

Vi har udelukkende positivt at melde tilbage til jer.

Alt fungerede perfekt og meget professionelt. Lige fra vores første henvendelse til jer, til ankomsten dernede og guidening hen til huset af italienerne på stedet.

Alt hvad der var beskrevet af jer i jeres materiale, og ikke mindst billederne af huset og omgivelserne, var 100% identiske med virkeligheden. En meget vigtig ting i mine øjne. Det svarede så godt til forventningerne, at man blev helt overrasket alligevel, da man åbenbart er udstyret med en større eller mindre grad af skepsis, så man havde ikke regnet med at det alligevel kunne være så godt, som det lød. Men det var det jo. Så det var bare ovenud tip top. Og vi var 8 forskellige mennesker af sted, og sidder alle med den samme følelse af overvældethed og tilfredshed her bagefter.

Vi havde en fantastisk dejlig tur.

Vi manglede en lille ting, og det var skilte fra huset til hvordan man kom ned til den lille strand, som vi kunne se nedenfor. I kan af gode grunde ikke gøre noget ved vej-skiltningen dernede. Men måske kunne der ligge en lille beskrivelse i huset.

Ellers kun ros til jer!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 7 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map