Villa i Scopello på Sicilien

Villa Lo Zingaro

 
Villa Lo Zingaro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Lo Zingaro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Har du et ønske om at opleve et uberørt naturområde, hvor bjerge, klipper og havet er kulisserne for store oplevelser, så er Villa Lo Zingaro det rigtige opholdssted.

Villaen ligger i Lo Zingaro naturreservatet helt omgivet af den typiske middelhavsvegetation samt en stor have med århundrede gamle oliventræer og johannesbrødtræer. Fra den store veranda har du en imponerende udsigt helt til Punta Raisi og Scoppelos flotte klippeøer.

Læs mere om Villa Lo Zingaro

For en tur i vandet kan du enten vælge at køre eller gå den kilometer, der adskiller dig fra stranden og det krystalklare havvand eller tage en dukkert i svømmebassinet, som ligger blandt oliventræerne. Skal du købe stort ind, må du køre de 6 km til Castellammare del Golfo. Der er dog kun 2 km til Scopello, hvor du finder en lille købmandsbutik, en bager samt flere spisesteder.

Villa med 10/12 sovepladser:
- Villaens indretning er flot. Her finder du detaljer i glaseret keramik og i lokal sten samt et veludstyret køkken. Du har indgang fra opholdsstuen, hvor der er en gammel brændeovn og et en-suite spisekøkken med opvaskemaskine og store glasdøre med udsigt over haven og landskabet. Fra køkkenet har du endvidere adgang til vaskerum, hvor der er vaskemaskine og et gæstetoilet.

Fra opholdstuen er der en gang som fører til natområdet, hvor der er fem soveværelser og tre badeværelser i alt. Fire af soveværelserne indeholder dobbeltseng, imens den sidste har to enkeltsenge. Alle værelserne råder over klimaanlæg og satellitfjernsyn med fladskærm. Alle badeværelserne råder over toilet og bruser.

Ved villaen er der et sjette soveværelse med privat bad, som er blevet tænkt til tjenestefolk. Det kan benyttes mod forespørgsel og ekstra betaling. Villaen er desuden udstyret med grill, selvstændigt varmeanlæg og sikkerhedsboks. Parkering – det er nødvendigt at have bil for at nyde dette sted optimalt - sker lige ved huset.

Skjul teksten
 
 
search map