Villa i Scopello på Sicilien

Villa Letizia

 
Villa Letizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Letizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggende med en uforglemmelig udsigt til den omgivende natur, der hviler som en sirlig fletning bestående af hav og natur for ens fødder, er Villa Letizia omgivet af en have der er inddelt i forskellige niveauer bevokset med palmer og oliventræer, som understreger den sydlige stemning.

Prægtig udsigt

Udsigten nydes også fra villaen svømmebassin med vandmassagepunkt, der flankeres af en skøn solterrasse med liggestole. I haven finder man desuden grill-område med opmuret pizzaovn, vaskerum med vaskemaskine, og så er her naturligvis privat parkering ved villaen.

Læs mere om Villa Letizia

Aktiv ferie eller daseferie?

Området ved Scopello indbyder til snorkling, windsurfing eller lystfiskeri. Her er også gode muligheder for at cykle ud i terrænet på en mountain bike eller nyde naturen til hesteryg. Og i byen finder man et par spisesteder, en købmandsbutik og en bager. Så med blot 1 km til havet er fordelene ved en ferie her ikke svære at få øje på.

Villa med 4 sovepladser:
- Villaen indbyder én til at føle sig hjemme med sine lyse rum og en klassisk siciliansk indretning. Opholdsrummet følger øens tradition for et møblement i træfarver, mens køkkenet er udsmykket med motiver udført i mosaikker. I opholdsrummet finder man satellit-tv, dvd-afspiller og musikanlæg. Køkkenet er udstyret med faciliteter, så som komfur, ovn og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der adgang til et badeværelse med toilet. Her er desuden to soveværelser; et dobbeltværelse, et værelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet, hårtørrer og brusebad. I villaen er der desuden aircondition.

Som gæst i villaen, kan man desuden drage fordele af at huset er serviceret 24-timer i døgnet, således at man kan betale sig fra at få en babysitter ud; man kan leje en kok eller få organiseret udflugter i båd, kano eller i bil.

Skjul teksten
 
 
search map