Villa i Scopello på Sicilien

Villa La Vela

 
Villa La Vela er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Vela er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det eksotiske landskab, som præger naturreservatet Lo Zingaro, og kun ca. 150 meter fra havet, finder man denne dejlige villa. Her præges tilværelsen af fred og ro, og forsødes af den varme vind, der giver en duft af Afrika. Det krystalklare hav, de fine strande og solnedgangen danner altsammen rammerne for et vidunderligt ophold ved Siciliens nordvestkyst.

Nær strand og by

Villa la Vela er et charmerende hus, beliggende tæt på Faraglioni ved byen Scopello (1 km). Der er 10 km til Castellammare del Golfo med dens stemningsfulde bycentrum og store udvalg af spisesteder, caféer og forretninger. Fra villaen er der adgang til havet, som nås via en kort sti, som fører til et plateau, fra hvilket man kommer ned til vandet.

Læs mere om Villa La Vela

Kom i bil

Da området omkring Lo Zingaro er ganske kuperet, og da den offentlig transport ikke fungerer optimalt på disse kanter, bør man have bil til rådighed for at bo i villaen. Afstanden til Palermos lufthavn er 55 km, til Trapanis lufthavn er der 50 km. Nærmeste togstation findes i Castellammare del Golfo, ca. 10 km. fra villaen.

Pænt hus med veranda

Villaen er pænt indrettet med funktionelt køkken og rummelige værelser. Fra opholdsstuen har man udsigt til verandaen, hvor der er havemøbler. I den dejlige have finder man bl.a. et lækkert, ovalt svømmebassin (8 x 4 x 1,5 m) med tilhørende liggestole og grillplads. Til villaen findes ligeledes en gratis parkeringsplads.

Villa med 7+1 sovpladser
- Den rummelige villa består af opholdsstue med TV. Opholdsstuen hænger sammen med det moderne indrettede køkken med 4 kogeplader, ovn, mikrobølgeovn og køleskab med fryseboks. I forlængelse af køkkenet er der spisebord og stole til alle husets beboere. Der er i alt 4 soveværelser, hvoraf det ene med eget badeværelse. Derudover er der 2 ekstra badeværelser med toilet og bruser / badekar, samt yderligere et soveværelse i annekset, der er tilknyttet villaen. Værelserne er fint indretttede og to af dem er udstyret med aircondition. I villaen er der desuden vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa La Vela

Læs personlige anmeldelser af Villa La Vela som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Vela. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa La Vela

Bedømmelse af Villa La Vela

Læs mere

Spændende område...

Et ok hus, på ingen måde luxus, men et funktionelt hus. Ikke mindst er dig adgang (hvis du ikke er gangbesværet) til skønt dykkervand. Mange klipper så husk badesko!
Dejligt i nærliggende naturreservat - unikke bade og snorkelområde!

Læs mere
 
search map