Villa i Scopello på Sicilien

Villa Ginestra

 
Villa Ginestra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ginestra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Forestil dig, at du befinder dig på en frodig skråning, der stille og roligt skråner ned mod det mest pragtfulde azurblå hav, som strækker sig, så langt øjet rækker. Når du ser til venstre, mødes dit blik af skovklædte bakker og forbjerge, der tårner sig op over kysten. Du står ved Villa Ginestra, omkring 100 meter fra en lille bugt, der er dækket af grus.

Udflugter og praktiske info til området

Du bor her en lille kilometer fra Scopello, hvor du faktisk kan vælge at gå op til, hvis du ikke gider at tage bilen, men er villig til at gå op ad bakken. I byen finder du flere spisesteder, og du kan få dækket de mest basale indkøbsbehov. For større indkøb kan vi anbefale et besøg i Castellammare del Golfo, hvor du alligevel skal forbi for at komme til seværdighederne i området. Og der er rigtig mange grunde til at køre den vej: templerne ved Segesta og Selinunte, Alcamo, Erice og så de gode bounty-agtige strande øst for Castellammare del Golfo.

Læs mere om Villa Ginestra

Hyggelig indretning og gode faciliteter

Huset er opført i typisk lokal stil med en ikke ubetydelig rustik charme udefra, men når du kommer indendøre møder al moderne komfort dit blik: aircondition, vaskemaskine, satellitfjernsyn og dvd-afspiller. I haven finder du et lille svømmebassin på 3,60 x 1,85 meter med vandmassage, bord, stole og grill. Og så er der for resten også en dejlig stor terrasse med havudsigt foran huset!

Villa med 4 sovepladser (100 m²)
- Hele boligarealet ligger i stueetagen, lige bortset fra en hems i stuen, der kan bruges til afslapning eller læsning. Du kommer ind i stuen, hvor du ud over spisebord og -stole også finder et særdeles veludstyret køkkenhjørne (fem gasblus, køleskab og gode køkkenredskaber) i keramik, herudover er her et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Ginestra

Læs personlige anmeldelser af Villa Ginestra som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Ginestra. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Ginestra

Fremragende ferie

Vi havde et vidunderligt ophold på Villa Ginestra. Beliggenheden er perfekt. Du har din egen private indkørsel, og der er kun 200 meters gang til stranden. Alt var meget nydeligt ved vores ankomst, og villaen så ud præcis som på billederne. Vi var meget tilfredse med vores ophold og vil meget gerne tilbage igen!

Læs mere

Smukt sted

Læs mere
 
search map