Villa i Scopello på Sicilien

Villa Delfino

 
Villa Delfino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Delfino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I dalen Grotticelli ligger Villa Delfino og byder sig til som en anden gudeskikkelse med en af de smukkeste panoramiske udsigter til Scopello og Sicilien for sine fødder; vuet til bugten Baia di Guidaloca tager pusten fra én ved første øjekast.

Have med egen pool og stor udsigt

Fra villaens skønne veranda er der frit udsyn til omgivelserne. Terrassen er overdækket af en pergola i træ – for at give skygge for den bagende sol – ligesom havemøblerne er udført i træ og således matcher husets kvalitet fuldstændigt. I haven finder man poolen og tilhørende soldæk med solsenge, hvorfra mange af feriens timer helt sikkert vil fordufte under solen, for også herfra er der en bemærkelsesværdig udsigt. Her er desuden grillområde og privat parkering.

Læs mere om Villa Delfino

Udflugter og praktiske info til området

Man befinder sig få minutter fra den lille Scopello by og fra Naturreservatet Lo Zingaro. I byen finder man restaurant, bar og en lille købmand; 5 km herfra i Castellammare del Golfo finder man de øvrige fornødenheder, så som bank, marked og tøjbutikker. Med blot 2,5 km til havet og de kendte stenstrande kommer man ikke til at savne noget under sit ophold i Villa Delfino: aktiviteter som windsurfing, lystfiskeri, snorkling, dykning, hesteridning, ture på mountain bikes mm og historiske monumenter er lige ved hånden.

Villa med 4 sovepladser på 90 m²:
- Villaens indre er mindst lige så prisværdige som de ydre attributter, og er indrettet med et rummeligt opholdsrum med sofaarrangement, fjernsyn med fladskærm, dvd-afspiller og musikanlæg; køkkenhjørne med fire gasblus, ovn, elkoger og opvaskemaskine og spiseområde til fire. Her er desuden to soveværelser; et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, og naturligvis badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer. Der er aircondition og vaskemaskine i huset.

Som gæst i villaen kan man nyde lokale vine fra et mindre vinudvalg, desuden er det muligt at drage fordele af, at huset er serviceret 24-timer i døgnet, således at man kan få organiseret udflugter til Naturreservatet Lo Zingaro, eller komme på en båd-udflugt enten med motor, eller hvad med at tage på opdagelse i kano efter små usete strande og bugter, der er utilnærmelige fra landsiden? Hør nærmere ved ankomsten til villaen.

Skjul teksten
 
 
search map