Anmeldelser af Villa del Sol

 
Villa del Sol er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa del Sol er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa del Sol

Læs personlige anmeldelser af Villa del Sol som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa del Sol. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Scopello

Villaen er meget fin og udsigten er spektakulær. Er stærkt anbefales til folk, der blot ønsker at slappe af. Det er meget afsondret, du bør have en bil for at kunne komme omkring.
Der er én enkelt butik på vej ind til selve Scopello at handle i. Scopello er meget lille, omkring ti restauranter og du er ikke tæt på havet. Det er fint at vandre i naturreservatet Lo Zingaro, hvor der findes fine små bugter, overfyldt i sommeren, men ikke i september / oktober
Denne del af Sicilien er ikke overudviklet, på godt og ondt. Fattigt er ikke altid hyggeligt. Der er en masse af løse trætte hunde, der driver omkring.
Villaen i sig selv er dejlig, men det er en temmelig lurvet del af Sicilien, i forhold til Taormina for eksempel, det er ekstremt anderledes .. Castellamare del Golfo, som er den nærmeste større by er virkelig kedelig, og det er lige så godt for at undgå den og tage en afslappende dag ved egen pool.

Anbefaling til kommende gæster

Undgå Castellammare del Golfo.
Butikken på vej ind til Scopello er stor, men har et begrænset udvalg, en dag var alt kødet udsolgt.
Køb ind om morgenen FØR siesta.
Har et fantastisk vinudvalg og fantastiske grøntsager at købe fra bag butikken. Tomater at dø for.
Alle økologisk og lokalt produceret.
Der er ingen taxaer, og det går ikke at GÅ ind til Scopello, så du kommer til at køre ind til Scopello, hvis du ønsker at spise ud en aften. Scopello er suuuper lille men faktisk ganske hyggelig. Ligger ikke ved havet, men på en bakketop, 2 caféer, 2 barer, omkring 10 restauranter.
At køre tilbage til villaen efter solen gik ned er MØRKT, ingen gadelygter hvor villaen ligger.

Villa del Sol
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa del Sol
Villa med 4 + 1 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map