Villa i Scopello på Sicilien

Villa del Sol

 
Villa del Sol er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa del Sol er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Udsigten over Lo Zingaro og det blå hav kommer til at præge din ferie (og minderne). Fuglene og cikaderne præger skiftevis lydbilledet, alt efter hvor varmt vejret er. Til tider er der bare stille og du vil kunne mærke den kølende effekt om aftenen af vinden fra havet. I dette hjørne af øen, finder du dit sicilianske paradis: et familiehus med egen pool, hvor du og din familie kan hvile og nyde hinandens selskab.

Udflugter og praktiske oplysninger

Nærmeste spisesteder og en lille butik findes i Scopello ca. 2 km herfra. I byen Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finder du et større udvalg af butikker. Mellem disse to byer, i kort køreafstand fra villaen, kommer man til områdets dejlige sandstrand Guidaloca. Afstanden til Zingaro naturreservatet er også ganske kort og her kan du vandre... eller sejle langs med kysten. Det er også muligt at leje en kano på stranden og padle hen til det berømte tonnara di Scopello, men det kræver, at du er i rimelig form. Blandt kulturelle udflugter er det værd at besøge selve Castellammare del Golfo, Alcamo og den middelalderbyen Erice. Templerne ved Segesta og Selinunte må man heller ikke misse. Sørg også for at opleve solnedgangen ved saltminerne mellem Trapani og Marsala - det er bare skønt og endnu skønnere med et glas køligt vin i hånden.

Læs mere om Villa del Sol

Villa med 4 + 1 sovepladser (ca. 69 m²):
- Villaen er lys og veldisponeret. Den består af en opholdsstue med fladskærms-TV, stereoanlæg og dvd-afspiller samt køkken med ovn og fire blus, vaskemaskine og opvaskemaskine. Her er to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Huset er udstyret med aircondition og rummer desuden et mindre vinlager med et stort udvalg af vine (der betales på stedet for de flasker man åbner). Det er desuden muligt at få en ekstra seng mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa del Sol

Læs personlige anmeldelser af Villa del Sol som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa del Sol. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Scopello

Villaen er meget fin og udsigten er spektakulær. Er stærkt anbefales til folk, der blot ønsker at slappe af. Det er meget afsondret, du bør have en bil for at kunne komme omkring.
Der er én enkelt butik på vej ind til selve Scopello at handle i. Scopello er meget lille, omkring ti restauranter og du er ikke tæt på havet. Det er fint at vandre i naturreservatet Lo Zingaro, hvor der findes fine små bugter, overfyldt i sommeren, men ikke i september / oktober
Denne del af Sicilien er ikke overudviklet, på godt og ondt. Fattigt er ikke altid hyggeligt. Der er en masse af løse trætte hunde, der driver omkring.
Villaen i sig selv er dejlig, men det er en temmelig lurvet del af Sicilien, i forhold til Taormina for eksempel, det er ekstremt anderledes .. Castellamare del Golfo, som er den nærmeste større by er virkelig kedelig, og det er lige så godt for at undgå den og tage en afslappende dag ved egen pool.

Læs mere
 
search map