Villa i Scopello på Sicilien

Villa del Sol

 
Villa del Sol er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa del Sol er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Udsigten over Lo Zingaro og det blå hav kommer til at præge din ferie (og minderne). Fuglene og cikaderne præger skiftevis lydbilledet, alt efter hvor varmt vejret er. Til tider er der bare stille og du vil kunne mærke den kølende effekt om aftenen af vinden fra havet. I dette hjørne af øen, finder du dit sicilianske paradis: et familiehus med egen pool, hvor du og din familie kan hvile og nyde hinandens selskab.

Udflugter og praktiske oplysninger

Nærmeste spisesteder og en lille butik findes i Scopello ca. 2 km herfra. I byen Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finder du et større udvalg af butikker. Mellem disse to byer, i kort køreafstand fra villaen, kommer man til områdets dejlige sandstrand Guidaloca. Afstanden til Zingaro naturreservatet er også ganske kort og her kan du vandre... eller sejle langs med kysten. Det er også muligt at leje en kano på stranden og padle hen til det berømte tonnara di Scopello, men det kræver, at du er i rimelig form. Blandt kulturelle udflugter er det værd at besøge selve Castellammare del Golfo, Alcamo og den middelalderbyen Erice. Templerne ved Segesta og Selinunte må man heller ikke misse. Sørg også for at opleve solnedgangen ved saltminerne mellem Trapani og Marsala - det er bare skønt og endnu skønnere med et glas køligt vin i hånden.

Læs mere om Villa del Sol

Villa med 4 + 1 sovepladser (ca. 69 m²):
- Villaen er lys og veldisponeret. Den består af en opholdsstue med fladskærms-TV, stereoanlæg og dvd-afspiller samt køkken med ovn og fire blus, vaskemaskine og opvaskemaskine. Her er to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Huset er udstyret med aircondition og rummer desuden et mindre vinlager med et stort udvalg af vine (der betales på stedet for de flasker man åbner). Det er desuden muligt at få en ekstra seng mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 
 
search map