Villa i Scopello på Sicilien

Villa degli Ulivi

 
Villa degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa degli Ulivi ligger i rolige omgivelser over Cala Bianca-bugten i Zingaro Naturreservat. De nærmeste spisesteder og mulighed for de mest basale indkøb findes i Scopello, som ligger ca. 2 km derfra. Flere indkøbsmuligheder er ellers let tilgængelige ca. 5 km fra huset i Castellammare del Golfo.

Villaen er bygget på to etager. Stueetagen er næsten udelukkende indrettet i daglig- og opholdsstuer. Fra de fleste rum i stueetagen kommer man ud til den dejlige store veranda, der har udsyn mod svømmebassinet og til haven, hvor du finder oliventræer og kokospalmer.

Læs mere om Villa degli Ulivi

Villaens veranda, hvorfra du kan skimte havet gennem oliventræerne, er indrettet i flere områder, så du har et hjørne med et stort spisebord, et med havestole til en hyggelig snak, et med liggestole til ren afslapning.

Villa med 7 + 2 sovepladser:
- Du har indgang til villaens værelser ad en rummelig og velindrettet stue med pejs og store vinduer der vender ud mod haven, et godt siciliansk køkken, hvorfra du har udgang til veranda'en hvor du også finder et udendørskøkken med grill og bageovn! I stueetagen findes desuden vaskerum med vaskemaskine, et soveværelse med fransk seng (1½ mands) og badeværelse med toilet og bruser.

Fra stuen er der en trappe op til første sal, som indeholder et soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, hvorfra du har udsigt over Cala Bianca-bugten, et soveværelse med dobbeltseng og udgang til en lille terrasse og endnu et soveværelse med dobbeltseng. Der findes endvidere et badeværelse med toilet og karbad. I det ene værelse er der mulighed for en ekstra seng mod betaling af en lidt højere pris.

Skjul teksten
 
 
search map