Villa i Scopello på Sicilien

Villa Conchiglia

 
Villa Conchiglia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Conchiglia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Conchiglia ligger på et udsigtspunkt mellem Castellammare del Golfo og Viscari-dalen. I Castellammare del Golfo (ca. 10 km derfra) finder du indkøbs- og shoppingmuligheder ud over et hyggeligt bycentrum. De nærmeste spisesteder ligger dog i Scopello (ca. 2 km derfra), som er kendt for dens gamle tonnara og den flotte baglio. Havet ligger ca. 2½ km fra villaen.

God komfort

Villaens udearealer byder på alt, hvad man kan ønske sig: en overdækket terrasse med havudsigt og havebord og -stole samt grill, et lille svømmebassin med tilhørende solterrasse og - lidt mere afsides - parkeringspladsen. Villaen er yderst velindrettet med et godt øje for detaljerne og er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, strygejern og -bræt, hårtørrer og - hvis man opholder sig her i de koldere årstider - varmeanlæg. Der er desuden et lille "vinlager" af typiske sicilianske druer, som man kan tage fra mod betaling.

Læs mere om Villa Conchiglia

Villa med 4 + 1 sovepladser (ca. 75 m²):
- Villaen består af opholdsrum med køkkenhjørne (med fire gasblus og ovn samt opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Fra stuen er der udgang til terrassen.

Skjul teksten
 
 
search map