Villa i Scopello på Sicilien

Villa Bianca

 
Villa Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Bianca ligger i området ved Scopello, ca. 120 meter fra det såkaldte Cala Bianca, altså den hvide bugt. Der er ca. 3 km til Zingaro naturreservatet, 3 km til den hyggelige Scopello med dens restauranter og den lille indkøbsmand og ca. 6 km til Castellammare del Golfo, hvor der er flere indkøbs- og shoppingsmuligheder.

Villaen er blevet tegnet efter de lokale og traditionelle linjer og bygget med naturlige materialer fra området. I haven ved villaen er der et lille bassin (3,60 x 1,85 meter) med vandmassage så du kan slappe af uden at skulle ned til havet for at få en dukkert. I et andet hjørne af haven finder du grill samt bord og stole. Der er også parkeringsplads.

Læs mere om Villa Bianca

Villa med 6 sovepladser (ca. 113 m²):
- Villaen består af en open plan opholdsstue med store vinduer, så du kan nyde det flotte landskab indefra, og køkkenhjørne med opvaskemaskine, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng og to badeværelser / toiletter. Villaen råder over aircondition, hårtørrer, satellitfjernsyn med fladskærm, DVD-afspiller og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map