Villa i Scopello på Sicilien

Rustico Bellavista

 
Rustico Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rustico Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rustico Bellavista ligger i maleriske omgivelser med udsigt til kystlinjen og klippeøerne ved Scopello. Der er ca. 7 km til Castellammare del Golfo, 4 km til den lille flække Scopello, hvor du finder nogle spisesteder og en lille købmandsbutik, og 4 km til naturreservatet Lo Zingaro.

Villaens store vinduer gør værelserne meget lyse, og den smagfulde indretning gør det lige så malerisk at sidde indenfor som udendørs, hvor der er en dækket terrasse med havemøbler, bruser, grill og en stor have.

Læs mere om Rustico Bellavista

Villa med 4 + 2 sovepladser:
Indgangen sker gennem opholdsstuen, hvor der er et område med sofaer og et med spisebord. Der findes desuden køkken, to soveværelser af hvilke det ene med dobbeltseng og et andet med to enkeltsenge (de kan samles) og to badeværelser med toilet og bruser (det ene har adgang fra et af soveværelserne). Det er muligt at sætte to ekstra senge i huset, så der er plads til 6 personer i alt. Der er vaskemaskine i et separat vaskerum.

Skjul teksten
 
 
search map