Anmeldelser af Il Gabbiano

 
Il Gabbiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Gabbiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scopello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Gabbiano

Læs personlige anmeldelser af Il Gabbiano som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Gabbiano. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Christian og familie fra Parchim i Tyskland har holdt ferie på Il Gabbiano i Scopello af 27. juni- 7. juli 2012.

Alt var prima, super hus i et unikt miljø, ville helt sikkert vende tilbage. Kontaktpersonen også meget venlig. Kun fly til Palermo er udmattende. Fly fra Berlin Tegel, skift til Zürich går dog. Men hjemrejsen er kun muligt med overnatning i Stuttgart. Med sådan en kort flyvning, er dette unødvendigt. Da er det næsten nemmere at rejse gennem Catania, især når du rejser med børn. Med venlig hilsen Christian

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Lene og familie fra Nørresundby boede på Il Gabbiano i Scopello fra d. 10. til d. 16. juni 2011.

Vi havde en fabelagtig ferie i et fantastisk hus med imponerende udsigt! Huset lå på en blindvej som det eneste på vejen, så der var total stilhed, skønt.
Poolen blev rengjort da vi kom og igen under vores ophold, så rigtig fint.

Der stod i beskrivelsen af huset, at der er microbølgeovn, men det var der ikke. Desuden var det et bord-og-bænke sæt (som dem på rastepladser), som man skulle sidde og spise ved udendørs, hvilket var ret ukomfortabelt. En skam at man har valgt at spare på havemøblerne, når alt andet er så fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map